Zeytin Dalı Harekatı Mehmetçik' İn Zaferiyle Sonuçlanacaktır

GÜNDEM 21.01.2018 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zeytin Dalı Harekatı Mehmetçik' İn Zaferiyle Sonuçlanacaktır

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaptığı yazılı açıklamada; “Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye' nin kuzeyindeki harekatı, haklıdır, yerindedir ve zamanındadır” dedi.    Kasapoğlu; “Türkiye meşru savunma hakkını kullanmaktadır. Harekat Türkiye' nin ve Suriye' nin  toprak bütünlüğü içindir. ABD' nin Suriye' nin kuzeyinde, terör örgütlerini kullanarak kurduğu"Terör Ordusu"Fırat'ın batısından ve doğusundan temizlenecektir. Harekat bu açıdan dünya barışı içindir ve insanlık içindir.   ABD ve piyonları zor durumdadır. ABD, PKK/PYD'ye 5 bin tır silah vererek kurmaya kalktığı sözde Sınır Ordusunu 48 saat içinde savunamaz duruma düşmüştür. Askeri harekat için koşullar uygundur, başarı ve zafer bizim ellerimizdedir.   İç cepheyi sağlam tutmalıyız. Çünkü iç cephe belirleyicidir. Vatan Savaşına Saray Savaşı çamuru atan bozguncu faaliyetlere izin vermemeliyiz. Bu saatten sonra düşmanın kara propagandasına kapılmak, gaflet ve delalet olmaz, ihanet olur. Türk Ordusunun başarısı için birlik halinde, bütün imkan ve gücümüzü fedakarca ortaya koymalıyız. İktidara düşen  görevde, iç cepheyi daha da pekiştirmek için, kutuplaştırıcı değil, milletin güçlerini birleştiren siyasetler izlemesidir.   Yüreklerimiz kahraman Mehmetçikle birlikte çarpıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine olan güvenimiz her zamankinden daha da güçlüdür. Ordumuzdan zaferler bekliyoruz. Vatan Partisi olarak vatan savaşının merkezindeyiz ve ön cephesindeyiz.   Devletçe ve milletçe bütün vatan güçlerini, bütün siyasal partileri, sendikaları ve demokratik kitle örgütlerini vatan savaşında birliğe davet ediyoruz” dedi.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaptığı yazılı açıklamada; “Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye' nin kuzeyindeki harekatı, haklıdır, yerindedir ve zamanındadır” dedi.

 

 Kasapoğlu; “Türkiye meşru savunma hakkını kullanmaktadır. Harekat Türkiye' nin ve Suriye' nin  toprak bütünlüğü içindir. ABD' nin Suriye' nin kuzeyinde, terör örgütlerini kullanarak kurduğu"Terör Ordusu"Fırat'ın batısından ve doğusundan temizlenecektir. Harekat bu açıdan dünya barışı içindir ve insanlık içindir.

 

ABD ve piyonları zor durumdadır. ABD, PKK/PYD'ye 5 bin tır silah vererek kurmaya kalktığı sözde Sınır Ordusunu 48 saat içinde savunamaz duruma düşmüştür. Askeri harekat için koşullar uygundur, başarı ve zafer bizim ellerimizdedir.

 

İç cepheyi sağlam tutmalıyız. Çünkü iç cephe belirleyicidir. Vatan Savaşına Saray Savaşı çamuru atan bozguncu faaliyetlere izin vermemeliyiz. Bu saatten sonra düşmanın kara propagandasına kapılmak, gaflet ve delalet olmaz, ihanet olur. Türk Ordusunun başarısı için birlik halinde, bütün imkan ve gücümüzü fedakarca ortaya koymalıyız. İktidara düşen  görevde, iç cepheyi daha da pekiştirmek için, kutuplaştırıcı değil, milletin güçlerini birleştiren siyasetler izlemesidir.

 

Yüreklerimiz kahraman Mehmetçikle birlikte çarpıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine olan güvenimiz her zamankinden daha da güçlüdür. Ordumuzdan zaferler bekliyoruz. Vatan Partisi olarak vatan savaşının merkezindeyiz ve ön cephesindeyiz.

 

Devletçe ve milletçe bütün vatan güçlerini, bütün siyasal partileri, sendikaları ve demokratik kitle örgütlerini vatan savaşında birliğe davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.