Zeytin Dalı'na destek için bayrak dağıtımı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2018 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zeytin Dalı'na destek için bayrak dağıtımı

Denizli Lokantacılar Odası Başkanlığı tarafından Afrin Harekatına destek için üyelerine Türk Bayrağı dağıtılıyor.  Denizli Lokantacılar Odası tarafından Zeytin Dalı operasyonuna destek için oda üyelerine Türk Bayrağı dağıtılmaya başlandı. Oda Başkanı Osman Üçgül Afrin Harekatına destek için üyelerinin işyerlerine bayrak asmaya başladığına dikkat çekerek "Kahraman ordumuz Zeytin Dalı operasyonu ile sınır ötesinde mücadele ederken, bizlerde manevi olarak desteğimizi sürdürüyoruz. Üyelerimiz iş yerlerine bayrak asmaya başlaması ile bizlerde bayrak dağıtımına başladık. Üyelerimiz odamızdan bayrak ihtiyacını temin edebilirler. Dualarımız, gönüllerimiz sınırdaki Mehmetçiğimizde. Bizler bir olmaya, birlik olmaya, güçlü olmaya devam edeceğiz" dedi.     

Denizli Lokantacılar Odası Başkanlığı tarafından Afrin Harekatına destek için üyelerine Türk Bayrağı dağıtılıyor. 


Denizli Lokantacılar Odası tarafından Zeytin Dalı operasyonuna destek için oda üyelerine Türk Bayrağı dağıtılmaya başlandı. Oda Başkanı Osman Üçgül Afrin Harekatına destek için üyelerinin işyerlerine bayrak asmaya başladığına dikkat çekerek "Kahraman ordumuz Zeytin Dalı operasyonu ile sınır ötesinde mücadele ederken, bizlerde manevi olarak desteğimizi sürdürüyoruz. Üyelerimiz iş yerlerine bayrak asmaya başlaması ile bizlerde bayrak dağıtımına başladık. Üyelerimiz odamızdan bayrak ihtiyacını temin edebilirler. Dualarımız, gönüllerimiz sınırdaki Mehmetçiğimizde. Bizler bir olmaya, birlik olmaya, güçlü olmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.