Zıpır rampasında kaza!

ASAYİŞ 12.01.2019 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zıpır rampasında kaza!

Denizli Çivril İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında servis minibüsü ile hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada facia ucuz atlatıldı.   Edinilen bilgiye göre; Çivril İlçesi Zıpır rampası olarak bilinen mevkide meydana gelen kazada, Denizli istikametinden Çivril istikametine hareket halindeki Ahmet Mert Ç. idaresindeki 34 LZ 2844 plakalı hafif ticari araç ile Yaşar O. idaresindeki 20 H 7247 işçi servisi çarpıştı. Kazada serviste bulunan 10 işçi ve sürücüler kazayı hafif sıyrıklarla ucuz atlattı.   İddialara göre, bir mermer fabrikasında çalışan işçileri taşıyan servis minibüsü ile sürücüsü 2.33 promül alkollü olan hafif ticari araç dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışma nedeniyle servis minibüsü yol kenarındaki bariyerlere çarparak şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Hafif ticari araç ise yoldan çıkarak şarampole yuvarlanarak ters döndü.   Kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif şekilde yaralananlara ayakta müdahale etti. Ters dönen ticari araç sürücüsü ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan kurtarıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Çivril İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında servis minibüsü ile hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada facia ucuz atlatıldı.

 

Edinilen bilgiye göre; Çivril İlçesi Zıpır rampası olarak bilinen mevkide meydana gelen kazada, Denizli istikametinden Çivril istikametine hareket halindeki Ahmet Mert Ç. idaresindeki 34 LZ 2844 plakalı hafif ticari araç ile Yaşar O. idaresindeki 20 H 7247 işçi servisi çarpıştı. Kazada serviste bulunan 10 işçi ve sürücüler kazayı hafif sıyrıklarla ucuz atlattı.

 

İddialara göre, bir mermer fabrikasında çalışan işçileri taşıyan servis minibüsü ile sürücüsü 2.33 promül alkollü olan hafif ticari araç dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışma nedeniyle servis minibüsü yol kenarındaki bariyerlere çarparak şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Hafif ticari araç ise yoldan çıkarak şarampole yuvarlanarak ters döndü.

 

Kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif şekilde yaralananlara ayakta müdahale etti. Ters dönen ticari araç sürücüsü ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan kurtarıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.