Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu

SPOR 19.09.2017 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Elem turundan Denizlispor ile Düzcespor karşı karşıya gelecek. Çarşamba günü Denizli Atatürk Stadın da oynanacak karşılaşma 15.00’da başlayacak.   Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada maç biletlerinin fiyatları belirlenirken kupa maçında kağıt bilet uygulaması da olacağı belirtildi.   Denizlispor - Düzcespor maçı Bilet Fiyatları:   Gold ve VIP Tribün: 20 TL   Kapalı A, B, D Üst ve A Alt Tribün: 10 TL   Misafir Tribünü: 10 TL   Maraton ve kale arkasına seyirci alınmayacaktır.   Kombinesi olan taraftarlarımız bu maçı kombine biletleri ile izleyebilecektir.   Kağıt bilet uygulamasının geçerli olacağı maçta, taraftarlarımız biletlerini Passolig gişelerinden alabilecektir.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Elem turundan Denizlispor ile Düzcespor karşı karşıya gelecek. Çarşamba günü Denizli Atatürk Stadın da oynanacak karşılaşma 15.00’da başlayacak.

 

Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada maç biletlerinin fiyatları belirlenirken kupa maçında kağıt bilet uygulaması da olacağı belirtildi.

 

Denizlispor - Düzcespor maçı Bilet Fiyatları:

 

Gold ve VIP Tribün: 20 TL

 

Kapalı A, B, D Üst ve A Alt Tribün: 10 TL

 

Misafir Tribünü: 10 TL

 

Maraton ve kale arkasına seyirci alınmayacaktır.

 

Kombinesi olan taraftarlarımız bu maçı kombine biletleri ile izleyebilecektir.

 

Kağıt bilet uygulamasının geçerli olacağı maçta, taraftarlarımız biletlerini Passolig gişelerinden alabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.