Ziraat Türkiye Kupası, Denizlispor 2 Altınordu 2

SPOR 19.12.2019 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ziraat Türkiye Kupası, Denizlispor 2 Altınordu 2

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Süper Lig takımı Yukatel Denizlispor, 1. Lig temsilcisi Altınordu'yu evinde konuk etti. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlanırken Denizlispor turu atlayan takım oldu.   Denizli Atatürk Stadı'nda saat 14.30'da başlayan karşılaşmayı Cihan Aydın yönetirken yardımcılığını Ata Yıldırım ve Hakan Karabalcık yapıtı. Denizlispor karşılaşmaya turuncu formayla çıktı.   Karşılaşmanın ilk yarısı etkili olan ev sahibi Yukatel Denizlispor 6. ve 30. Dakikada Oscar Estupinan’ın golleri ile 2-0 öne geçti. Denizlispor karşılaşmanın ilk yarısı soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla devam eden maçta 52. Ve 79. Dakikada Altınordu’nun 2 golü Kemal Rüzgar’dan geldi.   Maçın sonunda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 bitti. Eşleşmenin ilk maçından Denizlispor 5-3 galip ayrılmıştı. Bu nedenle bugün oynanan karşılaşmanın 2-2 beraberlikle bitmesi yeşil-siyahlı ekibin turu atlaması ile sonuçlandı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Süper Lig takımı Yukatel Denizlispor, 1. Lig temsilcisi Altınordu'yu evinde konuk etti. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlanırken Denizlispor turu atlayan takım oldu.

 

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 14.30'da başlayan karşılaşmayı Cihan Aydın yönetirken yardımcılığını Ata Yıldırım ve Hakan Karabalcık yapıtı. Denizlispor karşılaşmaya turuncu formayla çıktı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı etkili olan ev sahibi Yukatel Denizlispor 6. ve 30. Dakikada Oscar Estupinan’ın golleri ile 2-0 öne geçti. Denizlispor karşılaşmanın ilk yarısı soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla devam eden maçta 52. Ve 79. Dakikada Altınordu’nun 2 golü Kemal Rüzgar’dan geldi.

 

Maçın sonunda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 bitti. Eşleşmenin ilk maçından Denizlispor 5-3 galip ayrılmıştı. Bu nedenle bugün oynanan karşılaşmanın 2-2 beraberlikle bitmesi yeşil-siyahlı ekibin turu atlaması ile sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.