Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur kuraları çekildi...

SPOR 16.10.2018 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur kuraları çekildi...

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur kuraları çekildi.Denizlispor'un rakibi  Sivas Belediyespor oldu.   Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi gerçekleştirildi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda kura çekimine kulüp temsilcileri ile TFF yetkilileri katıldı.Denizlispor adına kura çekimine Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Üstek katıldı.     Denizlispor bu turda Sivas Belediyespor ile eşleşti. Horozlar karşılaşmayı deplasmanda oynayacak.   Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda Spor Toto Süper Lig'den Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe A.Ş., Kasımpaşa, Kayserispor ve Trabzonspor kulüpleri dahil oldu. ZTK 3. Eleme turu sonucu tur atlayan 48 takım ile birlikte toplam 56 takım, 4. Eleme Turu'nda mücadele edecek.   Karşılaşmalar 30-31 ve 1 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur kuraları çekildi.Denizlispor'un rakibi  Sivas Belediyespor oldu.

 

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi gerçekleştirildi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda kura çekimine kulüp temsilcileri ile TFF yetkilileri katıldı.Denizlispor adına kura çekimine Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Üstek katıldı.

 

 

Denizlispor bu turda Sivas Belediyespor ile eşleşti. Horozlar karşılaşmayı deplasmanda oynayacak.

 

Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda Spor Toto Süper Lig'den Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe A.Ş., Kasımpaşa, Kayserispor ve Trabzonspor kulüpleri dahil oldu. ZTK 3. Eleme turu sonucu tur atlayan 48 takım ile birlikte toplam 56 takım, 4. Eleme Turu'nda mücadele edecek.

 

Karşılaşmalar 30-31 ve 1 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.