Zolan ve Başer, Gerzele MahalleHalkıyla Hayır Yemeğinde Buluştu

SİYASET 08.05.2018 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zolan ve Başer, Gerzele MahalleHalkıyla Hayır Yemeğinde Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gerzele mahalle halkıyla hayır yemeğinde buluştu.   Gerçekleştirilen hayır yemeğinde mahalle halkının kaynaşması ön planda tutulurken, Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer tek tek mahalle halkının isteklerini ve sorunlarını dinledi.   Osman Zolan; Bu düzeninin bozulmaması birlik ve beraberliklerinin devam etmesi yönünde temennilerde bulunurken, Ekrem Başer; Mahalle halkının isteğine ise kayıtsız kalmadı. Bu tür aktivitelerin daha sık yapılacağına dair bilgiler paylaştı ve son olarak bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.   Gerzele Mahallesi sakinleri gerçekleşen bu yemek de birlik beraberlik içinde olmanın sevincini yaşadı. Mahalle Sakinleri; Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer’e teşekkür ettiler. Katılımlarıyla yemeğin daha da güzelleştiğini birlik ve beraberliği tam anlamıyla htiklerini vurgulayan vatandaşlar, Denizlimizde bu şekilde aktivitelerin daha sık yapılmasını temenni ettiler.      

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gerzele mahalle halkıyla hayır yemeğinde buluştu.

 

Gerçekleştirilen hayır yemeğinde mahalle halkının kaynaşması ön planda tutulurken, Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer tek tek mahalle halkının isteklerini ve sorunlarını dinledi.

 

Osman Zolan; Bu düzeninin bozulmaması birlik ve beraberliklerinin devam etmesi yönünde temennilerde bulunurken, Ekrem Başer; Mahalle halkının isteğine ise kayıtsız kalmadı. Bu tür aktivitelerin daha sık yapılacağına dair bilgiler paylaştı ve son olarak bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Gerzele Mahallesi sakinleri gerçekleşen bu yemek de birlik beraberlik içinde olmanın sevincini yaşadı. Mahalle Sakinleri; Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer’e teşekkür ettiler. Katılımlarıyla yemeğin daha da güzelleştiğini birlik ve beraberliği tam anlamıyla htiklerini vurgulayan vatandaşlar, Denizlimizde bu şekilde aktivitelerin daha sık yapılmasını temenni ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.