MAKSİAD’dan Başkan Çavuşoğlu ve Ertemur’a ziyaret

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.05.2024 - 09:53, Güncelleme: 04.05.2024 - 09:53
 

MAKSİAD’dan Başkan Çavuşoğlu ve Ertemur’a ziyaret

MAKSİAD Yönetim Kurulu Heyetinden Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’a ''Hayırlı Olsun'' ziyaretinde bulundu.

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2024 Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret ederek yeni dönemde kendilerine başarı temennilerinde bulundular. Denizli’nin sosyal ve ekonomik sorunlarının konu edildiği, belediye çalışmaları ve karşılaşılan güçlüklerin görüşüldüğü sohbetin ardından Başkan Sarı: Sanayicimize ve sektörümüze fayda sağlayacak projeleri beklediklerini belirterek, sektöre fayda sağlayacak her projeye destek verebileceklerini belirtti. Daha sonra 2024 Yerel Seçimlerinde Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur'u ziyaret eden MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun temennilerini sundu. Keyifli bir sohbet gerçekleşen ziyarette Başkan Sarı, makina sektörü hakkında bilgi verdi. MAKSİAD Yönetim Kurulu, nazik ev sahiplikleri için Başkan Çavuşoğlu ve Başkan Ertemur’a teşekkürlerini sunarak ayrıldı.
MAKSİAD Yönetim Kurulu Heyetinden Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’a ''Hayırlı Olsun'' ziyaretinde bulundu.

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2024 Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret ederek yeni dönemde kendilerine başarı temennilerinde bulundular.

Denizli’nin sosyal ve ekonomik sorunlarının konu edildiği, belediye çalışmaları ve karşılaşılan güçlüklerin görüşüldüğü sohbetin ardından Başkan Sarı: Sanayicimize ve sektörümüze fayda sağlayacak projeleri beklediklerini belirterek, sektöre fayda sağlayacak her projeye destek verebileceklerini belirtti.

Daha sonra 2024 Yerel Seçimlerinde Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur'u ziyaret eden MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun temennilerini sundu. Keyifli bir sohbet gerçekleşen ziyarette Başkan Sarı, makina sektörü hakkında bilgi verdi.

MAKSİAD Yönetim Kurulu, nazik ev sahiplikleri için Başkan Çavuşoğlu ve Başkan Ertemur’a teşekkürlerini sunarak ayrıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.