Denizli'de otomobil alevler içinde kaldı

ASAYİŞ 23.09.2016 - 18:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de otomobil alevler içinde kaldı

Denizli'de otomobil alevler içinde kaldı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Pamukkale İlçesi’nde hareket halindeki otomobil bir anda alevler içinde kaldı. Alevler içinde kalan otomobildekiler kendilerini dışarı  attı.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi 1979 sokakta hareket halindeki 20 R 5151 plakalı otomobilin ön kısmında yangın çıktı. Yangını fark eden sürücü ve içerdeki vatandaşlar hemen otomobilden aşağı indi.  Otomobilde çıkan yangın hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Otomobilin alevler içinde kalması nedeniyle otomobildekiler ve sokaktaki vatandaşların aracın patlama ihtimali üzerine panik yaşandı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil yangınına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Denizli'de otomobil alevler içinde kaldı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Pamukkale İlçesi’nde hareket halindeki otomobil bir anda alevler içinde kaldı. Alevler içinde kalan otomobildekiler kendilerini dışarı  attı.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi 1979 sokakta hareket halindeki 20 R 5151 plakalı otomobilin ön kısmında yangın çıktı. Yangını fark eden sürücü ve içerdeki vatandaşlar hemen otomobilden aşağı indi.  Otomobilde çıkan yangın hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Otomobilin alevler içinde kalması nedeniyle otomobildekiler ve sokaktaki vatandaşların aracın patlama ihtimali üzerine panik yaşandı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil yangınına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.