Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı İstifa Etti

SİYASET 24.09.2016 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı İstifa Etti

denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı İstifa Etti

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay, Genel Merkezin talimatı ve Ak Parti İl Başkanı Filiz’in istifasını istemiyle görevinden istifa etti.   AK Parti İl Başkanı Filiz, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın Genel Merkez’in talebi doğrultusunda  istifasının istendiğini ve olayın kesinlikle FETÖ/PDY ile ilgisinin olmadığını söyledi. Genel merkezimizden gelen talebi  İlçe Başkanımız İdris Oktay’a ileterek  istifasını istedik.   Oktay’a bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Filiz, “Acıpayam İlçe Başkanı ile ilgili olarak parti ve teşkilat çalışmalarından dolayı bu görevi daha başarı ile yürütebilecek bir arayış söz konusuydu. Bu nedenle AK Parti’mizi Acıpayam’da daha iyi temsil ve başarıya ulaştırma noktasında Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Acıpayam İlçe Başkanımız görevinden istifa etmiştir” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı İstifa Etti

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay, Genel Merkezin talimatı ve Ak Parti İl Başkanı Filiz’in istifasını istemiyle görevinden istifa etti.

 

AK Parti İl Başkanı Filiz, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın Genel Merkez’in talebi doğrultusunda  istifasının istendiğini ve olayın kesinlikle FETÖ/PDY ile ilgisinin olmadığını söyledi. Genel merkezimizden gelen talebi  İlçe Başkanımız İdris Oktay’a ileterek  istifasını istedik.

 

Oktay’a bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Filiz, “Acıpayam İlçe Başkanı ile ilgili olarak parti ve teşkilat çalışmalarından dolayı bu görevi daha başarı ile yürütebilecek bir arayış söz konusuydu. Bu nedenle AK Parti’mizi Acıpayam’da daha iyi temsil ve başarıya ulaştırma noktasında Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Acıpayam İlçe Başkanımız görevinden istifa etmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.