Sarayköy’de Tiyatro Kursları Başlıyor

KÜLTÜR 24.09.2016 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sarayköy’de Tiyatro Kursları Başlıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Sarayköy’de Tiyatro Kursları Başlıyor

Sarayköy Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlar anlamında hem de kültürel ve sosyal çalışmalar anlamında büyük bir ivme yakaladı. Sarayköy’de şimdi de uygulamalı tiyatro kursu başlıyor. Denizli'nin Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile açılacak olan kurslara tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “İlçemizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesini çok önemsiyor ve bu yönde projeler üretmeye gayret ediyoruz.   Bugünde güzel bir projemizi hayata geçiriyor, ilçemizde sahnelenen her tiyatro oyununda salonu dolduran ve ilgiyle takip eden vatandaşlarımız için Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte uygulamalı tiyatro kursu açıyoruz. Bu kurslar ile birlikte vatandaşlarımız hem temel tiyatro eğitimi alacaklar hem de ilerleyen zamanlarda kendileri oyunlar sahneleyecekler. Bizlerde hemşerilerimizin sahneledikleri tiyatro oyunlarını zevkle izleyecek, daha da gelişmesi ve yaygınlaşması için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.   Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde kayıtları başlayan tiyatro kursları tamamen ücretsiz olacak ve 14 yaş üzerindeki tüm vatandaşlar katılabilecek.  
denizli haber / denizli 20 haber / Sarayköy’de Tiyatro Kursları Başlıyor

Sarayköy Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlar anlamında hem de kültürel ve sosyal çalışmalar anlamında büyük bir ivme yakaladı. Sarayköy’de şimdi de uygulamalı tiyatro kursu başlıyor.



Denizli'nin Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile açılacak olan kurslara tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “İlçemizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesini çok önemsiyor ve bu yönde projeler üretmeye gayret ediyoruz.

 

Bugünde güzel bir projemizi hayata geçiriyor, ilçemizde sahnelenen her tiyatro oyununda salonu dolduran ve ilgiyle takip eden vatandaşlarımız için Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte uygulamalı tiyatro kursu açıyoruz. Bu kurslar ile birlikte vatandaşlarımız hem temel tiyatro eğitimi alacaklar hem de ilerleyen zamanlarda kendileri oyunlar sahneleyecekler. Bizlerde hemşerilerimizin sahneledikleri tiyatro oyunlarını zevkle izleyecek, daha da gelişmesi ve yaygınlaşması için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde kayıtları başlayan tiyatro kursları tamamen ücretsiz olacak ve 14 yaş üzerindeki tüm vatandaşlar katılabilecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.