Başkan Çelik'ten Vali Altıparmak'a anlamlı hediye

DENİZLİ 25.09.2016 - 12:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Çelik'ten Vali Altıparmak'a anlamlı hediye

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Çelik'ten Vali Altıparmak'a anlamlı hediye

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve Beraberindeki Heyet  ile birlikte Dr Vali Ahmet Altıparmak’ı Ziyaret etti. Başkanı Çelik, ziyaretinin sonunda Vali Altıparmak’a  Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı ​ armağan etti.     Denizli Valisi Dr Ahmet Altıparmak, Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve Beraberindeki Heyeti ağırladı. Kabulü dolayısıyla Vali Altıparmak’a teşekkür edip görevinde başarılar dileyen Çelik, “ Denizlimize hoş geldiniz. Memleket sevdasıyla  yapacağınız hizmetlerde Allah yar ve yardımcınız olsun. Kara bir leke olarak gördüğümüz 15 Temmuz’u halkımızın ferasetiyle, cesaretiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inerek savuşturduk. Allah’ım bize bir daha bugünleri göstermesin” dedi.   ‘’Demokrasi uğruna başvekilini şehit vermiş Demokrat Parti’nin üyesi olarak 1960 yılında Yassıada’da açılan darbe parantezini gelin 15 Temmuz darbecilerini Yassıada’da yargılayarak kapatalım.’’ diyerek Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan’ımız Binali Yıldırım’a yaptığı çağrıyı yineledi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Çelik'ten Vali Altıparmak'a anlamlı hediye

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve Beraberindeki Heyet  ile birlikte Dr Vali Ahmet Altıparmak’ı Ziyaret etti. Başkanı Çelik, ziyaretinin sonunda Vali Altıparmak’a  Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı ​ armağan etti.
 

 

Denizli Valisi Dr Ahmet Altıparmak, Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve Beraberindeki Heyeti ağırladı. Kabulü dolayısıyla Vali Altıparmak’a teşekkür edip görevinde başarılar dileyen Çelik, “ Denizlimize hoş geldiniz. Memleket sevdasıyla  yapacağınız hizmetlerde Allah yar ve yardımcınız olsun. Kara bir leke olarak gördüğümüz 15 Temmuz’u halkımızın ferasetiyle, cesaretiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inerek savuşturduk. Allah’ım bize bir daha bugünleri göstermesin” dedi.

 

‘’Demokrasi uğruna başvekilini şehit vermiş Demokrat Parti’nin üyesi olarak 1960 yılında Yassıada’da açılan darbe parantezini gelin 15 Temmuz darbecilerini Yassıada’da yargılayarak kapatalım.’’ diyerek Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan’ımız Binali Yıldırım’a yaptığı çağrıyı yineledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.