Denizlispor'a duygulandıran bağış

SPOR 25.09.2016 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a duygulandıran bağış

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'a duygulandıran bağış

Koyu bir Denizlispor taraftarı olan 10 yaşındaki Halil Selçuk bayramda büyüklerinden topladığı harçlıkları biriktirerek Denizlispor Kulübü’ne bağışladı.   Denizli’nin Çal ilçesinde ikamet eden ve Denizlispor’u çok sevdiğini belirten Halil Selçuk, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi babası Mehmet Selçuk ile birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri’ni ziyaret etti. Futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyen Selçuk bayramda biriktirdiği harçlıkları Denizlispor’a bağışladı.   Başkan Süleyman Urkay’la da görüşen ve bağışladığı parayı Urkay’a teslim eden Halil Selçuk “Denizlispor’un çok borcu olduğunun ve kötü günler geçirdiğinin farkındayım. Bende elimden gelen desteği yaparak bayramda biriktirdiğim harçlıklarımı kulübümüze bağışlamak istedim. Takımımıza Mersin İdmanyurdu maçında başarılar diliyorum. Denizlispor’u çok seviyorum” dedi.   Halil Selçuk’un babası Mehmet Selçuk ise “ Ben 25 senedir hiçbir maçı kaçırmıyorum. Oğlumu da 3 yaşından bu yana her maça götürürüm. Biz Denizlispor’u yürekten seviyoruz ve inanıyoruz ki takımımız tekrardan o muhteşem günlerine geri dönecek. Takımımıza Süper Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'a duygulandıran bağış

Koyu bir Denizlispor taraftarı olan 10 yaşındaki Halil Selçuk bayramda büyüklerinden topladığı harçlıkları biriktirerek Denizlispor Kulübü’ne bağışladı.

 

Denizli’nin Çal ilçesinde ikamet eden ve Denizlispor’u çok sevdiğini belirten Halil Selçuk, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi babası Mehmet Selçuk ile birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri’ni ziyaret etti. Futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyen Selçuk bayramda biriktirdiği harçlıkları Denizlispor’a bağışladı.

 

Başkan Süleyman Urkay’la da görüşen ve bağışladığı parayı Urkay’a teslim eden Halil Selçuk “Denizlispor’un çok borcu olduğunun ve kötü günler geçirdiğinin farkındayım. Bende elimden gelen desteği yaparak bayramda biriktirdiğim harçlıklarımı kulübümüze bağışlamak istedim. Takımımıza Mersin İdmanyurdu maçında başarılar diliyorum. Denizlispor’u çok seviyorum” dedi.

 

Halil Selçuk’un babası Mehmet Selçuk ise “ Ben 25 senedir hiçbir maçı kaçırmıyorum. Oğlumu da 3 yaşından bu yana her maça götürürüm. Biz Denizlispor’u yürekten seviyoruz ve inanıyoruz ki takımımız tekrardan o muhteşem günlerine geri dönecek. Takımımıza Süper Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.