GÜREŞ EĞİTİMİN YILDIZINA MİLLİ DAVET

27.09.2016 - 14:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

GÜREŞ EĞİTİMİN YILDIZINA MİLLİ DAVET

Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencisi Şaban Ulutaş, Türkiye Güreş Federasyonunun daveti üzerine Balkan Şampiyonası öncesi Grekoromen Milli Takım kadrosunda yer aldı.

      Denizli Güreş Eğitim Merkezi Türk sporuna önemli yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor. Yaşları 13 ile 14 arasında değişen 19 sporcu öğrenci, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte çalışmalarına da hız verdi.   ŞABAN ULUTAŞ KAMPA KATILDI  Türkiye Güreş Federasyonu tarafından önümüzdeki aylarda yapılacak Balkan Şampiyonası için aday kadro Ankara’da toplandı. Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencilerinden Tavas doğumlu genç sporcu Şaban Ulutaş, aday kadroya bir kez daha ismini yazdırdı. Şaban Ulutaş, Güreş Eğitim Merkezinin iki sene önce açtığı Karakucak seçmeleri sırasında keşfedilmişti. Küçük milliler 27 Eylül – 12 Ekim tarihleri arasında Ankara’da güç ve enerji depolayacaklar.       
Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencisi Şaban Ulutaş, Türkiye Güreş Federasyonunun daveti üzerine Balkan Şampiyonası öncesi Grekoromen Milli Takım kadrosunda yer aldı.

 

 

 

Denizli Güreş Eğitim Merkezi Türk sporuna önemli yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor. Yaşları 13 ile 14 arasında değişen 19 sporcu öğrenci, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte çalışmalarına da hız verdi.

 

ŞABAN ULUTAŞ KAMPA KATILDI

 Türkiye Güreş Federasyonu tarafından önümüzdeki aylarda yapılacak Balkan Şampiyonası için aday kadro Ankara’da toplandı. Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencilerinden Tavas doğumlu genç sporcu Şaban Ulutaş, aday kadroya bir kez daha ismini yazdırdı. Şaban Ulutaş, Güreş Eğitim Merkezinin iki sene önce açtığı Karakucak seçmeleri sırasında keşfedilmişti.

Küçük milliler 27 Eylül – 12 Ekim tarihleri arasında Ankara’da güç ve enerji depolayacaklar. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.