Denizli Barosu yeni hizmet binasında seminer düzenledi

GÜNDEM 27.09.2016 - 16:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Barosu yeni hizmet binasında seminer düzenledi

denizli haber / denizlir 20 haber / Denizli Barosu yeni hizmet binasında seminer düzenledi

Denizli Barosu Başkanlığı yeni hizmet binasında "Ceza ve Hukuk Yargısında Yeni Kanun Yolu Sistemi İstinaf ve Temyiz" konulu seminer düzenledi.   26 Eylül 2016 Pazartesi günü 10.00 ile17.00 saatleri arasında Denizli Barosu Hizmet Binası’nda gerçekleşen "Ceza ve Hukuk Yargısında Yeni Kanun Yolu Sistemi İstinaf ve Temyiz" konulu seminerde eğitimin açılış konuşmalarını Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan ve Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper yaptı.   Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ruhan Erdem, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Pekcanıtez, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Özekes'in sunumlarıyla devam etti.   Denizli Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen, "Ceza ve Hukuk Yargısında Yeni Kanun Yolu Sistemi İstinaf ve Temyiz" konulu seminer katılan Baro mensubu yaklaşık 400 Avukat ilgiyle izlendi.
denizli haber / denizlir 20 haber / Denizli Barosu yeni hizmet binasında seminer düzenledi

Denizli Barosu Başkanlığı yeni hizmet binasında "Ceza ve Hukuk Yargısında Yeni Kanun Yolu Sistemi İstinaf ve Temyiz" konulu seminer düzenledi.

 

26 Eylül 2016 Pazartesi günü 10.00 ile17.00 saatleri arasında Denizli Barosu Hizmet Binası’nda gerçekleşen "Ceza ve Hukuk Yargısında Yeni Kanun Yolu Sistemi İstinaf ve Temyiz" konulu seminerde eğitimin açılış konuşmalarını Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan ve Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper yaptı.

 

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ruhan Erdem, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Pekcanıtez, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Özekes'in sunumlarıyla devam etti.

 

Denizli Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen, "Ceza ve Hukuk Yargısında Yeni Kanun Yolu Sistemi İstinaf ve Temyiz" konulu seminer katılan Baro mensubu yaklaşık 400 Avukat ilgiyle izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.