Merkezefendi’nin ‘15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

GÜNDEM 27.09.2016 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi’nin ‘15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi’nin ‘15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler’ isimli fotoğraf sergisi açıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.   Merkezefendi Belediyesi tarafından 15 Temmuz tarihinde FETÖ’nün gerçekleştirmek istediği darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenlendi. Merkezefendi Belediyesi’nin bulunduğu sokakta ‘15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler’ adıyla fotoğraf sergisi açıldı. Sergide olay gününü ve sonrasını anlatan en güzel yaklaşık 100 adet fotoğraf sergileniyor. Denizlililer fotoğraf sergisini gezerek başkent Ankara, İstanbul ve Denizli’de darbe girişimi öncesinde ve sonrasında yaşananları tekrar hatırlıyor. Serginin ilk gününde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.   Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “15 Temmuz ülkemizin tarihine geçen kara günlerden biridir. Bizler bugünü asla unutmayacağız. FETÖ’nün gerçekleştirmek istediği darbe girişimi milli iradeye yapılmak istenmiştir. O gün birçok vatandaşımız şehit olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla günlerce demokrasimiz için nöbet tuttuk. Merkezefendi Belediyesi olarak bugün bizlerde gerek o nöbetlerde gerekse 15 Temmuz günü yaşanan tüm anların fotoğraflarını sergimizle halkımıza sunduk. Herkesi sergimizi görmeye davet ediyorum” dedi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi’nin ‘15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler’ isimli fotoğraf sergisi açıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.

 

Merkezefendi Belediyesi tarafından 15 Temmuz tarihinde FETÖ’nün gerçekleştirmek istediği darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenlendi. Merkezefendi Belediyesi’nin bulunduğu sokakta ‘15 Temmuz Demokrasi Ve Şehitler’ adıyla fotoğraf sergisi açıldı. Sergide olay gününü ve sonrasını anlatan en güzel yaklaşık 100 adet fotoğraf sergileniyor. Denizlililer fotoğraf sergisini gezerek başkent Ankara, İstanbul ve Denizli’de darbe girişimi öncesinde ve sonrasında yaşananları tekrar hatırlıyor. Serginin ilk gününde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “15 Temmuz ülkemizin tarihine geçen kara günlerden biridir. Bizler bugünü asla unutmayacağız. FETÖ’nün gerçekleştirmek istediği darbe girişimi milli iradeye yapılmak istenmiştir. O gün birçok vatandaşımız şehit olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla günlerce demokrasimiz için nöbet tuttuk. Merkezefendi Belediyesi olarak bugün bizlerde gerek o nöbetlerde gerekse 15 Temmuz günü yaşanan tüm anların fotoğraflarını sergimizle halkımıza sunduk. Herkesi sergimizi görmeye davet ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.