Genç futbolcu baba olacağını yeşil sahada öğrendi

Yeşil saha yeni bir olaya tanıklık etti. Futbolcu baba adayı bebeğinin olacağını yapılan sürpriz ile öğrendi. Babadağspor’un A takımı, U 11 takımı ve kız futbol takımının katıldığı etkinlikte yeşil sahada “Rıza baba oluyor” tezahüratları yükseldi.

Büyük bir şaşkınlık içerisinde baba olacağını öğrenen Çoban, müjdeli haber karşısında ne yapacağını şaşırdı. Test sonucunu eşi Av. Öge Özelce Çoban’ın elinde gören futbolcu sevincini eşine sarılarak kutladı.

Babadağ spor A takımı oyuncusu Rıza Çoban baba olacak olmanın sevincini yaşarken, Babadağ spor U 11 takımı başarılı forveti Ege Özelce de dayı olacağını öğrenmenin sevincini yaşadı.

Eşi Av. Özge Özelce Çoban, “Futbol eşimin tutkusu, ben de hayatının yeni ve en büyük tutkusu olacağına inandığım evladının haberini ona unutulmaz bir şekilde sahada vermek istedim. Sürprizime ortak olan Babadağ sporun teknik direktörü Hüsamettin Kesikbaş ve sporcularımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Baba adayı Rıza Çoban, “Hayatımda aldığım en güzel haber, en unutulmaz sürprizdi. Şimdi heyecanla bebeğimizi bekliyoruz."

Teknik direktör Hüsamettin Kesikbaş; "Her zaman söylediğim gibi biz büyük Babadağspor ailesiyiz ve ne mutlu bize ailemiz büyüyor "dedi.

Takım oyuncuları en küçük taraftarlarını dört gözle beklediğini dile getirdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!