Büyükşehir İtfaiye ekiplerini Kuşadası’na sevk etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İzmir'in Selçuk ilçesinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyerek Aydın'ın Kuşadası ilçesi sınırlarına uzanan orman yangınının söndürülmesine destek olmak için ekiplerini sevk etti.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait 2 arazöz ile 15 ton su kapasiteli 2 su tankeri ile toplam 10 personel ile dün akşam bölgeye hareket etti.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yangına müdahale etmek için yola çıkmasını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Çavuşoğlu, “İzmir'in Selçuk ilçesinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyerek Aydın'ın Kuşadası ilçesi sınırlarına uzanan orman yangını söndürme çalışmalarına katılmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz 2 itfaiye arazöz, 15 ton su kapasiteli 2 tanker ve 10 personelimiz bölgeye hareket etmiştir.

En kısa sürede bölgedeki yangınların kontrol altına alınması ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!