Denizli’de çaldıkları ziynet eşyalarını kuyumcuya sattılar

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.10.2024 - 20:57, Güncelleme: 08.10.2024 - 20:57
 

Denizli’de çaldıkları ziynet eşyalarını kuyumcuya sattılar

Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında bir evden 450 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 3 şüpheli polisin eş zamanlı operasyonlarıyla yakalandı. Altınları kuyumcuya sattıkları belirlenen şüphelilerden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Honaz ilçesinde 27 Eylül 2024 tarihinde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Honaz İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince müşterek çalışma başlatıldı. Olayın gerçekleştiği çevrede yapılan titiz ve detaylı araştırmalar sonucunda, mağdura ait ikametten 450 bin TL değerinde ziynet eşyasını çalan ve bunları il merkezindeki Bayramyeri Çarşısında bulunan bir kuyumcuya sattıkları belirlenen şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Hırsızlık olayı faillerinin yakalanması için belirlenen iki adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, olaya karıştıkları anlaşılan 3 şüpheli yakalandı. “Evden Hırsızlık ve Konut Dokunulmazlığının İhlali” suçlarından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında bir evden 450 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 3 şüpheli polisin eş zamanlı operasyonlarıyla yakalandı. Altınları kuyumcuya sattıkları belirlenen şüphelilerden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Honaz ilçesinde 27 Eylül 2024 tarihinde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Honaz İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince müşterek çalışma başlatıldı. Olayın gerçekleştiği çevrede yapılan titiz ve detaylı araştırmalar sonucunda, mağdura ait ikametten 450 bin TL değerinde ziynet eşyasını çalan ve bunları il merkezindeki Bayramyeri Çarşısında bulunan bir kuyumcuya sattıkları belirlenen şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Hırsızlık olayı faillerinin yakalanması için belirlenen iki adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, olaya karıştıkları anlaşılan 3 şüpheli yakalandı. “Evden Hırsızlık ve Konut Dokunulmazlığının İhlali” suçlarından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami sohbetler sohbet elektronik sigara omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet baskılı poşet baskılı poşet emlak seviye 5 mutfak lavabo tıkanıklığı açma özellikleri su böreği sipariş galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı dijital pazarlama ajansı