Denizli’de çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.10.2024 - 22:11, Güncelleme: 21.10.2024 - 23:33
 

Denizli’de çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti

Son dakika! Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bir evde çıkan yangında baba ve oğlu hayatını kaybetti.

Olay, Tavas İlçesi Aydoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Pekdemir’e ait evde henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında evde bulunan baba Süleyman Pekdemir (60) ile oğlu Muhammet Pekdemir (30) tavanın çökmesi sonucu yangında hayatlarını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, Çıkan yangınla ilgili savcı ve jandarma incelemelerini sürdürüyor. İtfaiye ekipleri yangında hayatlarını kaybeden baba ve oğlun cansız bedenlerini çıkarmak için çalışıyor.  
Son dakika! Denizli’nin Tavas İlçesi’nde bir evde çıkan yangında baba ve oğlu hayatını kaybetti.

Olay, Tavas İlçesi Aydoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Pekdemir’e ait evde henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında evde bulunan baba Süleyman Pekdemir (60) ile oğlu Muhammet Pekdemir (30) tavanın çökmesi sonucu yangında hayatlarını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, Çıkan yangınla ilgili savcı ve jandarma incelemelerini sürdürüyor. İtfaiye ekipleri yangında hayatlarını kaybeden baba ve oğlun cansız bedenlerini çıkarmak için çalışıyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami sohbetler sohbet elektronik sigara omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet baskılı poşet baskılı poşet emlak seviye 5 mutfak lavabo tıkanıklığı açma özellikleri su böreği sipariş galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı dijital pazarlama ajansı