Hesabı çok bulan şahıs gazinoya kurşun yağdırdı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.06.2024 - 18:00, Güncelleme: 29.06.2024 - 18:00
 

Hesabı çok bulan şahıs gazinoya kurşun yağdırdı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde gazinoda eğlenen şahıs gelen hesabı çok bulunca, çıkan tartışma sonrası gazinoyu kurşun yağmuruna tuttu. Olayda 3 gazino çalışanı yaralandı.

Olay, Sarayköy ilçesinde bir gazinoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.T. adlı vatandaş gazinoda eğlenirken gelen hesabı çok buldu. Hesaba itiraz edince gazino da bulunan garsonlarla kavga etti. Olay yerinden ayrılan A.T. arabasından tüfeğini alıp olay yerine geri geldi. Tansiyonun arttığı mekânda pompalı tüfeğiyle gazinoya kurşun yağdırdı. Olayda mekân sahibi ile 3 çalışan kurşunların hedefi oldu. Gazinoyu kurşun yağmuruna tutan A. T., olay yerinden kaçarken gazino çalışanlarının haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri kanlar içinde bulunan gazino sahibi ve çalışanlarını en yakın hastanelere sevk etti. Olayı işleyen A.T. yakalama çalışmaları devam ederken Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Denizli’nin Sarayköy ilçesinde gazinoda eğlenen şahıs gelen hesabı çok bulunca, çıkan tartışma sonrası gazinoyu kurşun yağmuruna tuttu. Olayda 3 gazino çalışanı yaralandı.

Olay, Sarayköy ilçesinde bir gazinoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.T. adlı vatandaş gazinoda eğlenirken gelen hesabı çok buldu. Hesaba itiraz edince gazino da bulunan garsonlarla kavga etti. Olay yerinden ayrılan A.T. arabasından tüfeğini alıp olay yerine geri geldi. Tansiyonun arttığı mekânda pompalı tüfeğiyle gazinoya kurşun yağdırdı. Olayda mekân sahibi ile 3 çalışan kurşunların hedefi oldu.

Gazinoyu kurşun yağmuruna tutan A. T., olay yerinden kaçarken gazino çalışanlarının haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri kanlar içinde bulunan gazino sahibi ve çalışanlarını en yakın hastanelere sevk etti.

Olayı işleyen A.T. yakalama çalışmaları devam ederken Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.