CHP'de fikir ayrılığı istifa getirdi: Usta ve Dağlı istifa etti

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.10.2024 - 16:44, Güncelleme: 12.10.2024 - 16:44
 

CHP'de fikir ayrılığı istifa getirdi: Usta ve Dağlı istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serinhisar İlçe Teşkilatı’nda fikir ayrılığı nedeniyle istifa depremi yaşandı. Belediye Başkanı Osman kılıç ile fikir ayrılığı yaşadıklarını ileri süren Belediye Meclis Üyeleri Ercan Usta ve Ramazan Dağlı partisinden istifa etti. CHP Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz, istifa haberlerini doğruladı.

Serinhisar Belediye Meclis Üyesi olarak 31 Mart seçimlerinde CHP’den 1’inci sıradan seçilen ve sonrasında Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ercan Usta, görevinden alındıktan sonra parti içinde fikir ayrılıklarının derinleştiğini belirtti. Usta ve Ramazan Dağlı, Belediye Başkanı Osman Kılıç ile yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeniyle istifa ettiklerini açıkladı. Bu istifalar, partinin Serinhisar teşkilatında büyük bir sarsıntı yarattı. Görevden Alma Kararı Tartışma Yarattı Ercan Usta’nın, tasarruf tedbirleri gerekçe gösterilerek görevine son verilmesi, parti içinde tartışmalara neden olmuştu. Bu kararın ardından Usta, partiden ayrılma kararı aldı. Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç ile olan anlaşmazlıkların, ilçe teşkilatında geniş bir yankı uyandırdığı ve bu nedenle toplu istifaların yaşandığı ifade edildi. İlçe Başkanı Ekiz, partideki bu ayrılığın, yerel seçimler öncesinde CHP'nin Serinhisar’daki konumunu etkileyebileceğini söyledi. Serinhisar İlçe Teşkilatı’nda yaşanan bu istifa dalgasının, partinin yerel siyasetteki gücünü nasıl etkileyeceği merak konusu. CHP Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz, parti içindeki ayrışmanın ilçe teşkilatını zayıflatabileceğini belirterek, "Bu istifalar partimizi sarsmış durumda. Ancak çalışmalarımızı sürdüreceğiz," dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serinhisar İlçe Teşkilatı’nda fikir ayrılığı nedeniyle istifa depremi yaşandı. Belediye Başkanı Osman kılıç ile fikir ayrılığı yaşadıklarını ileri süren Belediye Meclis Üyeleri Ercan Usta ve Ramazan Dağlı partisinden istifa etti. CHP Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz, istifa haberlerini doğruladı.

Serinhisar Belediye Meclis Üyesi olarak 31 Mart seçimlerinde CHP’den 1’inci sıradan seçilen ve sonrasında Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ercan Usta, görevinden alındıktan sonra parti içinde fikir ayrılıklarının derinleştiğini belirtti. Usta ve Ramazan Dağlı, Belediye Başkanı Osman Kılıç ile yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeniyle istifa ettiklerini açıkladı. Bu istifalar, partinin Serinhisar teşkilatında büyük bir sarsıntı yarattı.

Görevden Alma Kararı Tartışma Yarattı

Ercan Usta’nın, tasarruf tedbirleri gerekçe gösterilerek görevine son verilmesi, parti içinde tartışmalara neden olmuştu. Bu kararın ardından Usta, partiden ayrılma kararı aldı. Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç ile olan anlaşmazlıkların, ilçe teşkilatında geniş bir yankı uyandırdığı ve bu nedenle toplu istifaların yaşandığı ifade edildi. İlçe Başkanı Ekiz, partideki bu ayrılığın, yerel seçimler öncesinde CHP'nin Serinhisar’daki konumunu etkileyebileceğini söyledi.

Serinhisar İlçe Teşkilatı’nda yaşanan bu istifa dalgasının, partinin yerel siyasetteki gücünü nasıl etkileyeceği merak konusu. CHP Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz, parti içindeki ayrışmanın ilçe teşkilatını zayıflatabileceğini belirterek, "Bu istifalar partimizi sarsmış durumda. Ancak çalışmalarımızı sürdüreceğiz," dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami sohbetler sohbet elektronik sigara omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet baskılı poşet baskılı poşet emlak seviye 5 mutfak lavabo tıkanıklığı açma özellikleri su böreği sipariş galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı dijital pazarlama ajansı