Nur Öğretmen ve Gönüllüler Ordusu

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.10.2024 - 22:12, Güncelleme: 22.10.2024 - 22:12
 

Nur Öğretmen ve Gönüllüler Ordusu

Denizli’de okul öncesi öğretmeni olan A. Nur Taş "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" isimli bir proje başlattı. Nur öğretmen küçük köy okullarına proje kapsamında toplanan oyuncakları götürerek birde müzikli drama yaptırıyor. Nur öğretmenin bu haftaki son durağı Afyon’un Dinar İlçesi’nde Yeşilhüyük İlkokulu oldu.

Nur öğretmen, köy okullarını gezerek oyuncaksız çocukların hayatlarına dokunan bir eğitim gönüllüsü olarak tanınmaktadır. Onun amacı, özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocukların hem eğitim hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamak. Nur öğretmen, büyük şehirlerde daha fazla imkan bulan çocukların aksine, köy okullarındaki çocukların oyuncak gibi temel ihtiyaçlardan yoksun olduğunu fark ederek bu konuda harekete geçti. KÖY KÖY GEZİYOR Köy köy gezerek çocuklara oyuncaklar dağıtan Nur öğretmen, sadece fiziksel materyaller değil, aynı zamanda hayal güçlerini besleyen, onlara ilham veren araçlar sunmaktadır. Oyuncakların, çocukların bilişsel, duygusal ve sosyal gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu bilen Nur öğretmen, bu materyallerin onların dünyalarını zenginleştirdiğine inanıyor. "OYUNCAKSIZ ÇOCUK KALMASIN” Bu yolculukta birçok gönüllüden ve bağışçıdan destek alarak daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefleyen A. Nur Taş; "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın! kampanyası, hem toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği hem de çocukların mutlu bir geleceğe hazırlanmasına katkıda bulunan bir projedir. Bu çabalarımız, geleceğin parlak zihinlerinin şekillenmesine destek olan anlamlı bir çalışmadır. Siz isteyin biz gelelim” dedi. "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" projesine destek vermek isteyenleri Nur öğretmene ulaşmak için Instagram dan @Nurögretmen20 adresinden ulaşabilir.  
Denizli’de okul öncesi öğretmeni olan A. Nur Taş "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" isimli bir proje başlattı. Nur öğretmen küçük köy okullarına proje kapsamında toplanan oyuncakları götürerek birde müzikli drama yaptırıyor. Nur öğretmenin bu haftaki son durağı Afyon’un Dinar İlçesi’nde Yeşilhüyük İlkokulu oldu.

Nur öğretmen, köy okullarını gezerek oyuncaksız çocukların hayatlarına dokunan bir eğitim gönüllüsü olarak tanınmaktadır. Onun amacı, özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocukların hem eğitim hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamak. Nur öğretmen, büyük şehirlerde daha fazla imkan bulan çocukların aksine, köy okullarındaki çocukların oyuncak gibi temel ihtiyaçlardan yoksun olduğunu fark ederek bu konuda harekete geçti.

KÖY KÖY GEZİYOR

Köy köy gezerek çocuklara oyuncaklar dağıtan Nur öğretmen, sadece fiziksel materyaller değil, aynı zamanda hayal güçlerini besleyen, onlara ilham veren araçlar sunmaktadır. Oyuncakların, çocukların bilişsel, duygusal ve sosyal gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu bilen Nur öğretmen, bu materyallerin onların dünyalarını zenginleştirdiğine inanıyor.

"OYUNCAKSIZ ÇOCUK KALMASIN”

Bu yolculukta birçok gönüllüden ve bağışçıdan destek alarak daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefleyen A. Nur Taş; "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın! kampanyası, hem toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği hem de çocukların mutlu bir geleceğe hazırlanmasına katkıda bulunan bir projedir. Bu çabalarımız, geleceğin parlak zihinlerinin şekillenmesine destek olan anlamlı bir çalışmadır. Siz isteyin biz gelelim” dedi.

"Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" projesine destek vermek isteyenleri Nur öğretmene ulaşmak için Instagram dan @Nurögretmen20 adresinden ulaşabilir.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami sohbetler sohbet elektronik sigara omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet baskılı poşet baskılı poşet emlak seviye 5 mutfak lavabo tıkanıklığı açma özellikleri su böreği sipariş galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı dijital pazarlama ajansı