Öldürülen baba ve oğlu yan yana toprağa verildi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.10.2024 - 20:34, Güncelleme: 22.10.2024 - 20:34
 

Öldürülen baba ve oğlu yan yana toprağa verildi

Denizli’nin Tavas ilçesinde öldürdükten sonra yanan evde cenazeleri bulunan baba ve oğlu yan yana toprağa verildi.

Olay, akşam saatlerinde Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen K. Pekdemir (28), para istediği ama olumsuz yanıt alınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından K. Pekdemir av tüfeği ile babası Süleyman Pekdemir (60) ve ağabeyi Muhammet Pekdemir’i (35) tüfek ile öldürdü. Geceyi cesetlerin başında geçirdiği öğrenilen K. Pekdemir, 1 gün sonra evi ateşe verip olay yerinden motosiklet ile kaçtı. Olayın ardından şüpheli K. Pekdemir adliyeye sevk edilirken baba ve oğlu yan yana toprağa verildi.
Denizli’nin Tavas ilçesinde öldürdükten sonra yanan evde cenazeleri bulunan baba ve oğlu yan yana toprağa verildi.

Olay, akşam saatlerinde Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen K. Pekdemir (28), para istediği ama olumsuz yanıt alınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından K. Pekdemir av tüfeği ile babası Süleyman Pekdemir (60) ve ağabeyi Muhammet Pekdemir’i (35) tüfek ile öldürdü. Geceyi cesetlerin başında geçirdiği öğrenilen K. Pekdemir, 1 gün sonra evi ateşe verip olay yerinden motosiklet ile kaçtı.

Olayın ardından şüpheli K. Pekdemir adliyeye sevk edilirken baba ve oğlu yan yana toprağa verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami sohbetler sohbet elektronik sigara omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet baskılı poşet baskılı poşet emlak seviye 5 mutfak lavabo tıkanıklığı açma özellikleri su böreği sipariş galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı dijital pazarlama ajansı