AHMET SANCAR
Köşe Yazarı
AHMET SANCAR
 

Özgür Özel' in Fantezi Dünysı !...

Yarasa Çorbasından Covid Çıktı mı ?..   Özgür Özel’in Fantastik Hikâyeleri !..   Özgür Özel, pandeminin kökenini anlatırken bir hayli ilginç bir hikaye ile karşımıza çıkıyor:   “Dört yoksul Çinli, bir hayvan pazarında yarasa çorbası pişirip içiyor ve virüs dünyaya yayılıyor.”   Oh beeee !..   Büyük sır çözüldü,aydınlandık şükür (!)   Hani derler ya, masallara taş çıkartacak bir senaryo; işte tam da böyle bir şey !..   Hadi gelin, biraz daha derinlemesine bakalım:   Dört Çinli arkadaş...   Ellerinde yarasalar, kaynayan bir tencere, çorba kasesinde fokurdayan Covid…   Ne kadar tanıdık değil mi ?.   Bir Hollywood senaryosunun tam ortasındayız sanki.   Marvel evrenine meydan okuyacak bir virüs hikâyesi bu.   Acaba o sırada gizli bir örgüt de var mıydı ?..   Uzaylılar da bu işin içine karışmış olmasın ?..   Sayın Özel, pandeminin sebebini bu kadar basit bir hikâyeye indirgeyince insan ister istemez "Acaba başka ne rüyalar görüyor?" diye merak ediyor.   Belki bir sonraki açıklamasında, virüsü Batman'in yanlışlıkla içtiği serumla başlattığını duyarız.   Bilim dünyası hâlâ virüsün kaynağını araştırırken, Özgür Özel’in elinde sanki gizli bir kaynak var.   Sanki Wuhan'da sahada, yarasa avlayan Çinlilerin arasında dolaşıp araştırma yapmış gibi !..   Bu kadar kesin bilgi nereden gelecek ?..   Yarasa çorbası hikâyesi gerçek olabilir mi?   Pek sanmıyoruz.   Ama Özgür Özel’in fantezi dünyası, muhtemelen birçok film yapımcısına ilham verebilir.   Üstelik, “Covid’in Sırrı: Dört Yoksul Çinli” diye bir kitap da çıkarır, kim bilir !..   Özgür Özel’in yarasa çorbası ve pandemi teorisi, mizah yazarları ve karikatürcüleri için yıllar boyu sürecek malzeme kaynağı olacağı benziyor.
Ekleme Tarihi: 18 Ekim 2024 - Cuma

Özgür Özel' in Fantezi Dünysı !...

Yarasa Çorbasından Covid Çıktı mı ?..
 
Özgür Özel’in Fantastik Hikâyeleri !..
 
Özgür Özel, pandeminin kökenini anlatırken bir hayli ilginç bir hikaye ile karşımıza çıkıyor:
 
“Dört yoksul Çinli, bir hayvan pazarında yarasa çorbası pişirip içiyor ve virüs dünyaya yayılıyor.”
 
Oh beeee !..
 
Büyük sır çözüldü,aydınlandık şükür (!)
 
Hani derler ya, masallara taş çıkartacak bir senaryo; işte tam da böyle bir şey !..
 
Hadi gelin, biraz daha derinlemesine bakalım:
 
Dört Çinli arkadaş...
 
Ellerinde yarasalar, kaynayan bir tencere, çorba kasesinde fokurdayan Covid…
 
Ne kadar tanıdık değil mi ?.
 
Bir Hollywood senaryosunun tam ortasındayız sanki.
 
Marvel evrenine meydan okuyacak bir virüs hikâyesi bu.
 
Acaba o sırada gizli bir örgüt de var mıydı ?..
 
Uzaylılar da bu işin içine karışmış olmasın ?..
 
Sayın Özel, pandeminin sebebini bu kadar basit bir hikâyeye indirgeyince insan ister istemez "Acaba başka ne rüyalar görüyor?" diye merak ediyor.
 
Belki bir sonraki açıklamasında, virüsü Batman'in yanlışlıkla içtiği serumla başlattığını duyarız.
 
Bilim dünyası hâlâ virüsün kaynağını araştırırken, Özgür Özel’in elinde sanki gizli bir kaynak var.
 
Sanki Wuhan'da sahada, yarasa avlayan Çinlilerin arasında dolaşıp araştırma yapmış gibi !..
 
Bu kadar kesin bilgi nereden gelecek ?..
 
Yarasa çorbası hikâyesi gerçek olabilir mi?
 
Pek sanmıyoruz.
 
Ama Özgür Özel’in fantezi dünyası, muhtemelen birçok film yapımcısına ilham verebilir.
 
Üstelik, “Covid’in Sırrı: Dört Yoksul Çinli” diye bir kitap da çıkarır, kim bilir !..
 
Özgür Özel’in yarasa çorbası ve pandemi teorisi, mizah yazarları ve karikatürcüleri için yıllar boyu sürecek malzeme kaynağı olacağı benziyor.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami sohbetler sohbet elektronik sigara omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet baskılı poşet baskılı poşet emlak seviye 5 mutfak lavabo tıkanıklığı açma özellikleri su böreği sipariş galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı dijital pazarlama ajansı