Acıpayam'da jandarmaya mukavemete 2 tutuklama

ASAYİŞ 17.07.2018 - 08:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam'da jandarmaya mukavemete 2 tutuklama

Denizli Acıpayam İlçesi'nde kavga ihbarı üzerine olay yerine giden memura mukavemette bulunan ve gözaltına alınan 4 kişiden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   Edinilen bilgiye göre, önceki gece Acıpayam İlçesi Dedebağ Mahallesi'nde yapılan kavga ihbarı üzerine  olay yerine giden  Jandarma ekipleri ile gençler arasında tartışma yaşandı. İddialara göre Jandarma Astsubay Y.Ö. ile gençler arasındaki konuşmanın tartışmaya dönüştüğü ortam bir anda gerildi. İddiaya göre gençler Jandarma Astsubay Y.Ö.'ye mukavemette bulundu. Yapılan soruşturma sonucu 4 genç gözaltına alındı.   Jandarmadaki işlemleri tamamlanan gençler adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen ve çıkarıldıkları mahkemede gençlerden  Y.D. (23) ile Y.Ö. (19) tutuklanırken, E.G. ve U.D. denetimli serbest bırakıldı.   Kaynak: Acıpayamgazetesi  

Denizli Acıpayam İlçesi'nde kavga ihbarı üzerine olay yerine giden memura mukavemette bulunan ve gözaltına alınan 4 kişiden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre, önceki gece Acıpayam İlçesi Dedebağ Mahallesi'nde yapılan kavga ihbarı üzerine  olay yerine giden  Jandarma ekipleri ile gençler arasında tartışma yaşandı. İddialara göre Jandarma Astsubay Y.Ö. ile gençler arasındaki konuşmanın tartışmaya dönüştüğü ortam bir anda gerildi. İddiaya göre gençler Jandarma Astsubay Y.Ö.'ye mukavemette bulundu. Yapılan soruşturma sonucu 4 genç gözaltına alındı.

 

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan gençler adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen ve çıkarıldıkları mahkemede gençlerden  Y.D. (23) ile Y.Ö. (19) tutuklanırken, E.G. ve U.D. denetimli serbest bırakıldı.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.