Acıpayam’da Kavga! 4 yaralı

ASAYİŞ 13.05.2018 - 10:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam’da Kavga! 4 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çıkan silahlı ve sopalı kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Alcı mahallesi mevkiinde dün saat 18.00 sıralarında iddiaya göre T.B. (36) ile komşuları B.E. (22), Y.E. (29) ve EE. (21) isimli üç kardeşi ruhsatsız av tüfeği ile ateş ederek bacaklarından yaraladı. Hafif yaralanan üç kardeş de tüfekle ateş eden T.B.’yi demir sopa ile yaraladılar.   Yaralanan üç kardeş  ile darbedilen T.B., ambulanslarla Acıpayam ve Serinhisar Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ardından Denizli ve Servergazi Devlet hastanelerine sevk edilen yaralılardan T.B.’nin kafasına aldığı darbeler nedeniyle hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.   Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çıkan silahlı ve sopalı kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Alcı mahallesi mevkiinde dün saat 18.00 sıralarında iddiaya göre T.B. (36) ile komşuları B.E. (22), Y.E. (29) ve EE. (21) isimli üç kardeşi ruhsatsız av tüfeği ile ateş ederek bacaklarından yaraladı. Hafif yaralanan üç kardeş de tüfekle ateş eden T.B.’yi demir sopa ile yaraladılar.

 

Yaralanan üç kardeş  ile darbedilen T.B., ambulanslarla Acıpayam ve Serinhisar Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ardından Denizli ve Servergazi Devlet hastanelerine sevk edilen yaralılardan T.B.’nin kafasına aldığı darbeler nedeniyle hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.



Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.