Acıpayam'da parkların yapımı tamamlanıyor

DENİZLİ 16.11.2016 - 08:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da parkların yapımı tamamlanıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da parkların yapımı tamamlanıyor

Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından mahallelere yeni parklar kazandırılıyor, mevcut parkların eksikleri hızla tamamlanıyor.   Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından mahalle parklarına yönelik yeşillendirme, bitkilendirme ve peyzaj düzenlemeleri yapılıyor. Acıpayam’a bağlı iki mahallede park düzenleme çalışmaları tamamlandı. Apa ve Yassıhüyük  mahallelerinde yapılan  çalışmaları ile halkın ve çocukların hizmetine sunuldu. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü , " Mahallelerimizde park düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalarımızı tüm mahallerimizde devam ettireceğiz. Yarım kalan tüm parkları tamamlayıp, eskiyen oyun aletlerini yenileyeceğiz. Ayrıca imar planında park olarak ayrılmış alanlarda da, yeni parklar projelendirip yapımına devam edeceğiz" dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da parkların yapımı tamamlanıyor

Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından mahallelere yeni parklar kazandırılıyor, mevcut parkların eksikleri hızla tamamlanıyor.

 

Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından mahalle parklarına yönelik yeşillendirme, bitkilendirme ve peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.

Acıpayam’a bağlı iki mahallede park düzenleme çalışmaları tamamlandı. Apa ve Yassıhüyük  mahallelerinde yapılan  çalışmaları ile halkın ve çocukların hizmetine sunuldu.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü , " Mahallelerimizde park düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalarımızı tüm mahallerimizde devam ettireceğiz. Yarım kalan tüm parkları tamamlayıp, eskiyen oyun aletlerini yenileyeceğiz. Ayrıca imar planında park olarak ayrılmış alanlarda da, yeni parklar projelendirip yapımına devam edeceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.