Acıpayam'da pazar yerleri geçici süreyle kapatıldı

DENİZLİ 11.11.2020 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Acıpayam'da pazar yerleri geçici süreyle kapatıldı

Acıpayam'da pazar yerleri Kovid-19 önlemleri kapsamında geçici süreyle kapatıldı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinin bazı mahallelerindeki pazar yerleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapatıldı.   Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşları korumak ve salgının yayılımını engellemek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun Kaymakam Miraç Akbulut başkanlığında olağanüstü toplandığı bildirildi.   Alınan kararla bulaş ve teması önlemek amacıyla Akalan, Alaattin, Dedebağı, Dodurga, Gümüş, Kumavşarı, Yassıhöyük, Yazır, Yeşilyuva mahallelerindeki pazar yerleri ile kıraathane, kafe, kahvehane ve çay ocaklarının da 14 gün süreyle kapatılmasına karar verildiği belirtildi.   Ayırca lokanta, restoran, yemek ve tost salonu gibi işletmelerin ise 14 gün süreyle sadece paket servisiyle hizmet verilmesi kararlaştırıldı.  
Acıpayam'da pazar yerleri Kovid-19 önlemleri kapsamında geçici süreyle kapatıldı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinin bazı mahallelerindeki pazar yerleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapatıldı.

 

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşları korumak ve salgının yayılımını engellemek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun Kaymakam Miraç Akbulut başkanlığında olağanüstü toplandığı bildirildi.

 

Alınan kararla bulaş ve teması önlemek amacıyla Akalan, Alaattin, Dedebağı, Dodurga, Gümüş, Kumavşarı, Yassıhöyük, Yazır, Yeşilyuva mahallelerindeki pazar yerleri ile kıraathane, kafe, kahvehane ve çay ocaklarının da 14 gün süreyle kapatılmasına karar verildiği belirtildi.

 

Ayırca lokanta, restoran, yemek ve tost salonu gibi işletmelerin ise 14 gün süreyle sadece paket servisiyle hizmet verilmesi kararlaştırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.