Acıpayam'dan 4 Tır Halep'e uğurlandı

DENİZLİ 06.01.2017 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'dan 4 Tır Halep'e uğurlandı

Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam Belediye Başkanlığı, Acıpayam İlçe Müftülüğü, Hayrat vakfı ve sivil toplum kuruluşlarını desteklediği, Acıpayam ve çevre halk yoğun destek verdiği kampanya kapsamında toplanan yardım malzemelerini taşıyan 4 tır Suriye'ye gönderildi.

İlçe merkez, ve mahallelerde yapılan kampanya ile temin edilen gıda, battaniye ve kışlık giysilerin yüklendiği tırları uğurlamak için Acıpayam Cumhuriyet Meydanında tören yapıldı.   Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ, İlçe Müftü Vekili Sabit Kurt, Acıpayam Belediye Meclis üyeleri, Hayrat Vakfı yetkilileri daire ve kurum amirleri katılımıyla yapılan tören, Kur'an'ı Kerim okunmasıyla başladı.   Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, tüm Acıpayamlıların topladığı bu yardımları insanlarımıza bu mübarek Cuma gününde onlara gönderiyoruz.Acıpayamlıların yapmış olduğu bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı ve yardımlarımızı kabul etsin.    Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İnşallah yeryüzü barış ile buluşur da bir daha böyle yardımlar toplamak zorunda kalmayız. Biz her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Kampanyanın başladığı günden bu zamana bu meydanda soğuk havada dahi yardımları toplayan arkadaşlarımıza ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum.   İlçe Müftü Vekili Sabit Kurt’un okuduğu dua dan sonra yardım tırları tekbirler getirilerek uğurlandı.    
Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam Belediye Başkanlığı, Acıpayam İlçe Müftülüğü, Hayrat vakfı ve sivil toplum kuruluşlarını desteklediği, Acıpayam ve çevre halk yoğun destek verdiği kampanya kapsamında toplanan yardım malzemelerini taşıyan 4 tır Suriye'ye gönderildi.

İlçe merkez, ve mahallelerde yapılan kampanya ile temin edilen gıda, battaniye ve kışlık giysilerin yüklendiği tırları uğurlamak için Acıpayam Cumhuriyet Meydanında tören yapıldı.

 

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ, İlçe Müftü Vekili Sabit Kurt, Acıpayam Belediye Meclis üyeleri, Hayrat Vakfı yetkilileri daire ve kurum amirleri katılımıyla yapılan tören, Kur'an'ı Kerim okunmasıyla başladı.

 

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, tüm Acıpayamlıların topladığı bu yardımları insanlarımıza bu mübarek Cuma gününde onlara gönderiyoruz.Acıpayamlıların yapmış olduğu bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı ve yardımlarımızı kabul etsin. 

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İnşallah yeryüzü barış ile buluşur da bir daha böyle yardımlar toplamak zorunda kalmayız. Biz her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Kampanyanın başladığı günden bu zamana bu meydanda soğuk havada dahi yardımları toplayan arkadaşlarımıza ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

 

İlçe Müftü Vekili Sabit Kurt’un okuduğu dua dan sonra yardım tırları tekbirler getirilerek uğurlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.