Adliye’de gerçekleşen Silahlı saldırıda ölü sayısı yükseldi

ASAYİŞ 02.06.2017 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Adliye’de gerçekleşen Silahlı saldırıda ölü sayısı yükseldi

Denizli adliyesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayında tabancayı peş peşe ateşleyen K.S.’nin kurşunlarına hedef olan baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı 53 yaşındaki Ali Avcu öldü

Denizli adliyesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayında tabancayı peş peşe ateşleyen K.S.’nin kurşunlarına hedef olan baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı 53 yaşındaki Ali Avcu öldü   Denizli adliyesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayında tabancayı peş peşe ateşleyen K.S.’nin kurşunlarına hedef olan baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı 53 yaşındaki Ali Avcu öldü, eşi Şengül S. ağır yaralandı. K.S., daha sonra başına dayadığı tabancanın tetiğine bastı. Ancak mermi kalmayan tabanca ateş almayınca, polis K.S.’yi yakaladı.   Denizli’de yaşayan K.S. ve eşi Şengül S., bugün saat 11.30 sıralarında Denizli 4’üncü Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davalarının duruşmasına katıldı. Duruşmanın ertelenmesinin ardından taraflar salondan çıktı. Bu sırada K.S., otomobilinden alıp geldiği tabanca ile adliye önünde eşi Şengül S. ile yanında bulunan baldızı Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı Ali Avcu’ya kurşun yağdırdı. Büyük panik yaşanırken, K.S. aynı tabancayı bu kez kendi başına dayayıp tetiğe bastı. Ancak, mermi kalmadığı için tabanca ateş almadı. Bu sırada gelen polisler, üzerine atladıkları K.S.’yi etkisiz hale getirip, gözaltına aldı.   Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Fadime Boz’un cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.
Denizli adliyesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayında tabancayı peş peşe ateşleyen K.S.’nin kurşunlarına hedef olan baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı 53 yaşındaki Ali Avcu öldü

Denizli adliyesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayında tabancayı peş peşe ateşleyen K.S.’nin kurşunlarına hedef olan baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı 53 yaşındaki Ali Avcu öldü

 

Denizli adliyesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayında tabancayı peş peşe ateşleyen K.S.’nin kurşunlarına hedef olan baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı 53 yaşındaki Ali Avcu öldü, eşi Şengül S. ağır yaralandı. K.S., daha sonra başına dayadığı tabancanın tetiğine bastı. Ancak mermi kalmayan tabanca ateş almayınca, polis K.S.’yi yakaladı.

 

Denizli’de yaşayan K.S. ve eşi Şengül S., bugün saat 11.30 sıralarında Denizli 4’üncü Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davalarının duruşmasına katıldı. Duruşmanın ertelenmesinin ardından taraflar salondan çıktı. Bu sırada K.S., otomobilinden alıp geldiği tabanca ile adliye önünde eşi Şengül S. ile yanında bulunan baldızı Fadime Boz ve baldızının erkek arkadaşı Ali Avcu’ya kurşun yağdırdı. Büyük panik yaşanırken, K.S. aynı tabancayı bu kez kendi başına dayayıp tetiğe bastı. Ancak, mermi kalmadığı için tabanca ateş almadı. Bu sırada gelen polisler, üzerine atladıkları K.S.’yi etkisiz hale getirip, gözaltına aldı.

 

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Fadime Boz’un cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.