AGD’li Gençler Vatandaşlara Su İkramında Bulundu

DENİZLİ 26.07.2019 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD’li Gençler Vatandaşlara Su İkramında Bulundu

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu tarafından Sosyal farkındalık etkinlikleri kapsamında İstiklal Caddesi üzerine stand kurularak, sıcak havada insanları bir nebze olsun serinletmek için soğuk su dağıtımı gerçekleştirildi.   Konu ile ilgili bir açıklama yapan Denizli AGD Ortaokul Komisyonu Başkanı Mehmet Cemal Dağdaş, Milli ve Manevi olarak güçlü bir neslin yetişmesi için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Bu sıcak havada insanlarımızı bir nebze olsun serinletmek, onların hayır dualarını almak ve su gibi aziz olmak için Yaz-et kurslarımıza katılan gençlerimize toplumsal ve ahlaki erdemleri aşılamak amacıyla su dağıtım etkinliğini gerçekleştirdik.       İnsanlara su temin etmek ve su ikram etmek Dinimizin sadaka olarak gördüğü bir hayır çeşididir. Nitekim ecdadımız suyu insanlarımızın istifadesine sunmak için çeşme, sebil, şadırvan gibi yapılar inşa etmiştir. Bizler de Dinimizin, ecdadımızın ve kültürümüzün ortaya koyup bize miras bıraktığı “su medeniyeti”ne sahip çıkarak, onu daha da geliştirmeli ve sonraki nesillere aktarmalıyız” dedi.  

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu tarafından Sosyal farkındalık etkinlikleri kapsamında İstiklal Caddesi üzerine stand kurularak, sıcak havada insanları bir nebze olsun serinletmek için soğuk su dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Denizli AGD Ortaokul Komisyonu Başkanı Mehmet Cemal Dağdaş, Milli ve Manevi olarak güçlü bir neslin yetişmesi için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Bu sıcak havada insanlarımızı bir nebze olsun serinletmek, onların hayır dualarını almak ve su gibi aziz olmak için Yaz-et kurslarımıza katılan gençlerimize toplumsal ve ahlaki erdemleri aşılamak amacıyla su dağıtım etkinliğini gerçekleştirdik.  

 

 

İnsanlara su temin etmek ve su ikram etmek Dinimizin sadaka olarak gördüğü bir hayır çeşididir. Nitekim ecdadımız suyu insanlarımızın istifadesine sunmak için çeşme, sebil, şadırvan gibi yapılar inşa etmiştir. Bizler de Dinimizin, ecdadımızın ve kültürümüzün ortaya koyup bize miras bıraktığı “su medeniyeti”ne sahip çıkarak, onu daha da geliştirmeli ve sonraki nesillere aktarmalıyız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.