Ahırda intihar etti

ASAYİŞ 31.10.2018 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ahırda intihar etti

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde bunalıma giren bir kişi ahırda kendini asarak intihar etti.   Edinilen bilgilere göre, Çivril Karayahşiler Mahallesi’nde sabah saat 08.00 civarında ahıra giderek hayvanlarını kontrol etmeye giden İ.A., uzun süre dönmedi. Babasının uzun süre dönmediğini ve merak eden oğlu da arkasından gitti. Ancak babasının ahırda asılı olarak gören oğlu şok oldu. Jandarma ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve Jandarma İ.A.’nın cansız bedenini incelemek üzere morga kaldırdı.   Olayla ilgili açılan soruşturma devam ediyor.  

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde bunalıma giren bir kişi ahırda kendini asarak intihar etti.

 

Edinilen bilgilere göre, Çivril Karayahşiler Mahallesi’nde sabah saat 08.00 civarında ahıra giderek hayvanlarını kontrol etmeye giden İ.A., uzun süre dönmedi. Babasının uzun süre dönmediğini ve merak eden oğlu da arkasından gitti. Ancak babasının ahırda asılı olarak gören oğlu şok oldu. Jandarma ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve Jandarma İ.A.’nın cansız bedenini incelemek üzere morga kaldırdı.

 

Olayla ilgili açılan soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.