AK gençlerden örnek davranış

YAŞAM 31.12.2016 - 08:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK gençlerden örnek davranış

Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Bekilli ilçesinde bulunan Kurtuluş İlk Okuluna çeşitli yardımlarda bulunup, okul duvarlarına resim yaptılar, okul bahçesine unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının resimlerini çizdiler.

 AK Parti Çevre Şehir Kültür Birimi Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüz’ sloganıyla ilk etkinliğini gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Çevre Şehir Kültür Başkanı Fatma Aydemir ve komisyon üyeleri tarafından 1944 yılında yapılan Kurtuluş İlk Okulu’na hayırseverlerin destekleriyle alınan kırtasiye malzemeleri ve eğitim gereçlerini hediye etti. Daha sonra Ak Partili gençler okul duvarlarına Türk Masal kahramanları, Hacıvat ve Karagöz resimleri çizdi. Okul bahçesine de unutulmaya yüz tutan çocuk oyunlarının resimlerini çizen ve rengarenk boyayan gençlerin etkinliği akşam saatlerine kadar devam etti.     İlk projeyi Bekilli ilçesinden başlattıklarını diğer ilçelerde de etkinlik düzenlemeye devam edeceklerini anlatan Çevre Şehir Kültür Başkanı Aydemir, “Hayırseverlerimizin destekleriyle tarihi Kurtuluş okulunda güzel bir etkinlik yaptık. Okul duvarlarımız masal kahramanlarının resimleriyle süslendi. Okul bahçesine de oyun alanları boyadık. Bu etkinliklerimiz diğer ilçelerde de devam edecek. İlçe teşkilatlarının görüşleri doğrultusunda okul boyama etkinliklerimiz sürecek. Hayırseverlerin destekleri, gönüllü gençlerimizin azmiyle güzel projemizi devam ettireceğiz.” dedi
Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Bekilli ilçesinde bulunan Kurtuluş İlk Okuluna çeşitli yardımlarda bulunup, okul duvarlarına resim yaptılar, okul bahçesine unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının resimlerini çizdiler.

 AK Parti Çevre Şehir Kültür Birimi Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüz’ sloganıyla ilk etkinliğini gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Çevre Şehir Kültür Başkanı Fatma Aydemir ve komisyon üyeleri tarafından 1944 yılında yapılan Kurtuluş İlk Okulu’na hayırseverlerin destekleriyle alınan kırtasiye malzemeleri ve eğitim gereçlerini hediye etti. Daha sonra Ak Partili gençler okul duvarlarına Türk Masal kahramanları, Hacıvat ve Karagöz resimleri çizdi. Okul bahçesine de unutulmaya yüz tutan çocuk oyunlarının resimlerini çizen ve rengarenk boyayan gençlerin etkinliği akşam saatlerine kadar devam etti.

 

 

İlk projeyi Bekilli ilçesinden başlattıklarını diğer ilçelerde de etkinlik düzenlemeye devam edeceklerini anlatan Çevre Şehir Kültür Başkanı Aydemir, “Hayırseverlerimizin destekleriyle tarihi Kurtuluş okulunda güzel bir etkinlik yaptık. Okul duvarlarımız masal kahramanlarının resimleriyle süslendi. Okul bahçesine de oyun alanları boyadık. Bu etkinliklerimiz diğer ilçelerde de devam edecek. İlçe teşkilatlarının görüşleri doğrultusunda okul boyama etkinliklerimiz sürecek. Hayırseverlerin destekleri, gönüllü gençlerimizin azmiyle güzel projemizi devam ettireceğiz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.