AK Parti Çameli Gençlik Kolları’ndan kaynaşma buluşması gerçekleştirdi

SİYASET 29.09.2018 - 14:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Çameli Gençlik Kolları’ndan kaynaşma buluşması gerçekleştirdi

Çameli AK Parti Gençlik Kolları, bugüne kadar partide gençlik kolları başkanlığını ve yönetiminde yer almış kişileri bir araya getirerek buluşturdu.   AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Gençlik kolları başkanlığı yapmış ve gençlik kolları yönetimlerinde bulunan davetliler katıldı Çameli Gençlik Kolları Teşkilat Sorumlusu konuşmasında Ramazan Uysal,   bugüne kadar görev almış herkese teşekkür ederek, "Gençler bizim teminatımızdır, dün nasıl çalıştıysak, bugün de aynı cesaret ve öz veriyle çalışacağız" dedi.     Yerel Seçimlere az kaldı için durmadan çalışmak zorundayız, sizler bu günlere nasıl geldiğimizi çok iyi biliyorsunuz. Daha önce olduğu gibi, Kuruluşundan bugüne Gençlik Kollarında görev yapan her arkadaşımız partimizin bir adım daha ileriye gitmesi için öz veri ve gayretiyle çalışmış ve bundan sonra da çalışacaktır. Gençlerimize bu vefalarından dolayı teşekkür ederim.   'HEDEF BÜYÜKLERİMİZİN YOL GÖSTERMESİ'   AK Parti Çameli Gençlik Kolları Başkan Gazi Eren ise yaptığı konuşmada, "15 Temmuz gecesi korkmadan tankların, F16’ ların karşısında ölümü göze alarak aslan gibi dimdik duran, Hakkın ve halkın gücünden başka irade tanımayıp milletin duasına sığınan, batmış bir ülkeyi ayağa kaldırıp şahlandıran, hor görülen imam hatiplilerin önünü açan, muhtar bile olamaz dedikleri zamanlar da yılmadan milletine güvenen, ,mazlumların umudu, kimi zaman konuşmalarıyla bizleri göz yaşlarına boğan, kimi zaman konuşmalarıyla göğsümüzü kabartan, Yiğit delikanlının, büyük ustanın ,Reisin, Recep Tayyip Erdoğan’ın mesai arkadaşları sevgili ağabeylerim, değerli kardeşlerim, kıymetli zamanını ayırıp davetimize icabet ettiğiniz için bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.     Konuşmaların ardından Ak Parti Çameli Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Murat Türk ,2007-2014 yılları arasında Gençlik Kolları Başkanı Görevini yürüten Eser Erten ve Yönetim Kurulu Üyesi Tefik Soner Yılmaz plaketler takdim edildi.  

Çameli AK Parti Gençlik Kolları, bugüne kadar partide gençlik kolları başkanlığını ve yönetiminde yer almış kişileri bir araya getirerek buluşturdu.

 

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Gençlik kolları başkanlığı yapmış ve gençlik kolları yönetimlerinde bulunan davetliler katıldı Çameli Gençlik Kolları Teşkilat Sorumlusu konuşmasında Ramazan Uysal,   bugüne kadar görev almış herkese teşekkür ederek, "Gençler bizim teminatımızdır, dün nasıl çalıştıysak, bugün de aynı cesaret ve öz veriyle çalışacağız" dedi.

 

 

Yerel Seçimlere az kaldı için durmadan çalışmak zorundayız, sizler bu günlere nasıl geldiğimizi çok iyi biliyorsunuz. Daha önce olduğu gibi, Kuruluşundan bugüne Gençlik Kollarında görev yapan her arkadaşımız partimizin bir adım daha ileriye gitmesi için öz veri ve gayretiyle çalışmış ve bundan sonra da çalışacaktır. Gençlerimize bu vefalarından dolayı teşekkür ederim.

 

'HEDEF BÜYÜKLERİMİZİN YOL GÖSTERMESİ'

 

AK Parti Çameli Gençlik Kolları Başkan Gazi Eren ise yaptığı konuşmada, "15 Temmuz gecesi korkmadan tankların, F16’ ların karşısında ölümü göze alarak aslan gibi dimdik duran, Hakkın ve halkın gücünden başka irade tanımayıp milletin duasına sığınan, batmış bir ülkeyi ayağa kaldırıp şahlandıran, hor görülen imam hatiplilerin önünü açan, muhtar bile olamaz dedikleri zamanlar da yılmadan milletine güvenen, ,mazlumların umudu, kimi zaman konuşmalarıyla bizleri göz yaşlarına boğan, kimi zaman konuşmalarıyla göğsümüzü kabartan, Yiğit delikanlının, büyük ustanın ,Reisin, Recep Tayyip Erdoğan’ın mesai arkadaşları sevgili ağabeylerim, değerli kardeşlerim, kıymetli zamanını ayırıp davetimize icabet ettiğiniz için bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

Konuşmaların ardından Ak Parti Çameli Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Murat Türk ,2007-2014 yılları arasında Gençlik Kolları Başkanı Görevini yürüten Eser Erten ve Yönetim Kurulu Üyesi Tefik Soner Yılmaz plaketler takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.