AK Parti'den Abdullah Gül'e Çağrı: Spekülasyonları Bitir

SİYASET 04.05.2017 - 09:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti'den Abdullah Gül'e Çağrı: Spekülasyonları Bitir

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçimi için adını geçirdiği 11'inci Cumhurbaşkanı Gül'e AK Parti'den, "Açıklama yapıp spekülasyonları bitir." çağrısı geldi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için adını telafuz ettiği 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e AK Parti'den çağrı geldi.     "GÜL'ÜN BU SPEKÜLASYONLARI BİTİRMESİ LAZIM" AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, dün aHaber'e yaptığı açıklamada, "Sayın Gül ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Sayın Gül'ün bu spekülasyonları behemahal (mutlaka) bitirmesi gerekir. Sayın Gül'ün net olmadığından dolayı da böyle sorularla karşılaşıyor. Eğer rahatsızsa böyle sorulardan net bir şekilde cevabını vermesi gerekir. Yok rahatsız değilse, cevapsız bıraktığı takdirde herkes bu soruyu her zaman sorma ve bununla da muhatap olmayla karşı karşıya kalacaktır. Benim tanıdığım Sayın Gül buna net bir cevap vermelidir." dedi.   MESAJI ALAN ALMIŞTIR" Elitaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Davadan ayrılanlar iflah olmamıştır" mesajına ilişkin de, "Alan almıştır diye tahmin ediyorum. Bu davadan ayrılanların veya ihanet yoluna doğru giderleri bugün kim hatırlıyor? Sayın Cumhurbaşkanı isimlerini anmasa tarihte küçük bir nokta bile olmayacak durumdalar, belki böyle sayın Cumhurbaşkanı'nın verdiği mesaj, mesajın sahipleri mesajı almıştır diye düşünüyorum" dedi.  
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçimi için adını geçirdiği 11'inci Cumhurbaşkanı Gül'e AK Parti'den, "Açıklama yapıp spekülasyonları bitir." çağrısı geldi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için adını telafuz ettiği 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e AK Parti'den çağrı geldi.

 

 

"GÜL'ÜN BU SPEKÜLASYONLARI BİTİRMESİ LAZIM"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, dün aHaber'e yaptığı açıklamada, "Sayın Gül ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Sayın Gül'ün bu spekülasyonları behemahal (mutlaka) bitirmesi gerekir. Sayın Gül'ün net olmadığından dolayı da böyle sorularla karşılaşıyor. Eğer rahatsızsa böyle sorulardan net bir şekilde cevabını vermesi gerekir. Yok rahatsız değilse, cevapsız bıraktığı takdirde herkes bu soruyu her zaman sorma ve bununla da muhatap olmayla karşı karşıya kalacaktır. Benim tanıdığım Sayın Gül buna net bir cevap vermelidir." dedi.

 

MESAJI ALAN ALMIŞTIR"

Elitaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Davadan ayrılanlar iflah olmamıştır" mesajına ilişkin de, "Alan almıştır diye tahmin ediyorum. Bu davadan ayrılanların veya ihanet yoluna doğru giderleri bugün kim hatırlıyor? Sayın Cumhurbaşkanı isimlerini anmasa tarihte küçük bir nokta bile olmayacak durumdalar, belki böyle sayın Cumhurbaşkanı'nın verdiği mesaj, mesajın sahipleri mesajı almıştır diye düşünüyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.