AK Parti Denizli'de 47 isim adaylık başvurusu yaptı!

SİYASET 13.11.2018 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Denizli'de 47 isim adaylık başvurusu yaptı!

Ak Parti’de 16 Kasım'a kadar süresi uzatılan aday adaylığı başvuruları için dün geceye kadar 47 isim başvuru yaptı.   AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar gereği  Denizli'de başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan dahil mevcut 17 belediye başkanın aday adaylığı başvurusunda bulunmayacağı, mevcut başkanların çalışmaları göz önünde bulundurularak tekrar  aday olabilecekleri göz önünde bulundurularak yapılan başvuru sayısı 47 olarak açıklandı. Başvuru yapan adaylar arasında 2 kişi Belediye Meclis Üyeliği'ne baş vururken 45'i belediye başkanlığı aday adaylığına başvurdu.   Denizli Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan tek isim Fatma Hanım Subaşı olurken,  Merkezefendi Belediyesi'ne ise Kadir Erken başvuruda bulundu. Merkez ilçelerden Pamukkale Belediyesi'ne ise en çok aday adaylığı başvuru yapılan ilçe oldu.   AK Parti'de aday adaylığı başvuru süresinin tamamlanacağı 16 Kasım'a kadar sürpriz adaylar çıkmazsa mevcut 17 başkan ve yeni başvuru yapan 45 aday dahil  62 aday adayı belediye başkanlığı için yarışacak.   İşte başvuru yapan 47 isim;  

Ak Parti’de 16 Kasım'a kadar süresi uzatılan aday adaylığı başvuruları için dün geceye kadar 47 isim başvuru yaptı.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar gereği  Denizli'de başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan dahil mevcut 17 belediye başkanın aday adaylığı başvurusunda bulunmayacağı, mevcut başkanların çalışmaları göz önünde bulundurularak tekrar  aday olabilecekleri göz önünde bulundurularak yapılan başvuru sayısı 47 olarak açıklandı. Başvuru yapan adaylar arasında 2 kişi Belediye Meclis Üyeliği'ne baş vururken 45'i belediye başkanlığı aday adaylığına başvurdu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan tek isim Fatma Hanım Subaşı olurken,  Merkezefendi Belediyesi'ne ise Kadir Erken başvuruda bulundu. Merkez ilçelerden Pamukkale Belediyesi'ne ise en çok aday adaylığı başvuru yapılan ilçe oldu.

 

AK Parti'de aday adaylığı başvuru süresinin tamamlanacağı 16 Kasım'a kadar sürpriz adaylar çıkmazsa mevcut 17 başkan ve yeni başvuru yapan 45 aday dahil  62 aday adayı belediye başkanlığı için yarışacak.

 

İşte başvuru yapan 47 isim;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.