AK Parti Grup Başkanvekili Muş: Vergi borçları yapılandırılıyor

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.10.2020 - 15:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti Grup Başkanvekili Muş: Vergi borçları yapılandırılıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, vergi yapılandırmasının detaylarını açıkladı. Vergi, SGK, KVK, trafik, köprü borcu cezalarına 18 ay taksitle yapılandırma hakkı tanınacak. Borçlarda ilk ödeme 2021 Şubat ayında yapılacak.   K Parti grup Başkanvekili Mehmet Muş, vergi yapılandırmasının detaylarını açıklıyor. Muş'tan satır başlıkları şöyle:            Vergi, SGK, KYK, trafik, köprü borcu ve cezaları kapsayacak.   Yapılandırılan borçlara 18 ay taksit imkanı sunulacak.   Yapılandırma miktarı yaklaşık 500 milyar lira olacak. İlk ödeme şubatta yapılacak.     "Çok geniş bir yapılandırma teklifi" Muş şöyle devam etti: "İlk taksit içinde borçlar ödenirse YÜFE'den çıkan gecikme zammının yüzde 90'ını silinmiş olacak. Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi su atık su katı atık ücretleri yol katılım payları da yine yapılandırma kapsamına alınan diğer borç alanları. Gümrük vergisi, faizleri ve gecikme zamları idari para cezaları da yapılandırma kapsamında. Maksimum 18 eşit taksit var bunda da. Aynı şekilde sosyal güvenlik primleri gecikme cezaları da yapılandırma kapsamında. Yine yıl sonuna kadar müracaat şartı arıyoruz. Çok geniş bir yapılandırma teklifi komisyona vermiş olacağız. Yapılandırma ve vergi barışı var."

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, vergi yapılandırmasının detaylarını açıkladı. Vergi, SGK, KVK, trafik, köprü borcu cezalarına 18 ay taksitle yapılandırma hakkı tanınacak. Borçlarda ilk ödeme 2021 Şubat ayında yapılacak.

 

K Parti grup Başkanvekili Mehmet Muş, vergi yapılandırmasının detaylarını açıklıyor.

Muş'tan satır başlıkları şöyle:        

  

Vergi, SGK, KYK, trafik, köprü borcu ve cezaları kapsayacak.

 

Yapılandırılan borçlara 18 ay taksit imkanı sunulacak.

 

Yapılandırma miktarı yaklaşık 500 milyar lira olacak. İlk ödeme şubatta yapılacak.

 

 

"Çok geniş bir yapılandırma teklifi"

Muş şöyle devam etti: "İlk taksit içinde borçlar ödenirse YÜFE'den çıkan gecikme zammının yüzde 90'ını silinmiş olacak. Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi su atık su katı atık ücretleri yol katılım payları da yine yapılandırma kapsamına alınan diğer borç alanları. Gümrük vergisi, faizleri ve gecikme zamları idari para cezaları da yapılandırma kapsamında. Maksimum 18 eşit taksit var bunda da. Aynı şekilde sosyal güvenlik primleri gecikme cezaları da yapılandırma kapsamında. Yine yıl sonuna kadar müracaat şartı arıyoruz. Çok geniş bir yapılandırma teklifi komisyona vermiş olacağız. Yapılandırma ve vergi barışı var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.