AK Parti Merkezefendi’de Fatih Durmaz Dönemi

SİYASET 04.10.2020 - 22:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti Merkezefendi’de Fatih Durmaz Dönemi

AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi’nde yeni aday Fatih Durmaz tek aday olarak katıldığı kongrede başkanlığa seçildi. Bugün gerçekleşen ilçe kongresine Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’de katıldı.   AK Parti Merkezefendi İlçe kongresi, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı.     AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na seçilen Fatih Durmaz yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımlarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti Merkezefendi 3. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Kongremize katılarak bize güç veren kurucularımıza, delegelerimize, ilçe ve il yöneticilerimize, tüm AK Parti camiamıza ve bizlere destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.     Bugüne kadar partimize emek veren İlçe Başkanımız Ekrem Başer’e teşekkür ediyoruz. Bayrağı kendisinden devraldık, Yönetim Kurulu üyelerimiz ile inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.    

AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi’nde yeni aday Fatih Durmaz tek aday olarak katıldığı kongrede başkanlığa seçildi. Bugün gerçekleşen ilçe kongresine Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’de katıldı.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe kongresi, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na seçilen Fatih Durmaz yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımlarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti Merkezefendi 3. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Kongremize katılarak bize güç veren kurucularımıza, delegelerimize, ilçe ve il yöneticilerimize, tüm AK Parti camiamıza ve bizlere destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

Bugüne kadar partimize emek veren İlçe Başkanımız Ekrem Başer’e teşekkür ediyoruz. Bayrağı kendisinden devraldık, Yönetim Kurulu üyelerimiz ile inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.