AK Partililer, Gültepeliler ile buluştu

SİYASET 11.05.2018 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Partililer, Gültepeliler ile buluştu

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ile yönetim kurulu üyeleri Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ile birlikte geçtiğimiz akşam Gültepe Mahallesi pazar yerinde mahalle sakinleri ile buluştu.   Gültepe Mahallesi pazar yerinde mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile yapılan ve ağırlıklı olarak soru cevap ve sohbet ederek istişare toplantısında mahalle sakinleri, hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti. Samimi bir hava içinde gerçekleşen toplantıda mahalle sakinleri, AK Parti Merkezefendi ilçe teşkilatına ve belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na birinci ağızdan isteklerini de sıralama imkanı buldu. Gültepeliler organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Burada yaptığı konuşmada Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Halkımızla her daim iç içe olduk. Bundan sonra da öyle olacak. Bu bizim için de Denizlimiz içinde gerekli ve önemli diye görüşünü bildirdi. Katılımcı demokrasi anlamında bu akşam çok önemliydi” dedi.  

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ile yönetim kurulu üyeleri Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ile birlikte geçtiğimiz akşam Gültepe Mahallesi pazar yerinde mahalle sakinleri ile buluştu.

 

Gültepe Mahallesi pazar yerinde mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile yapılan ve ağırlıklı olarak soru cevap ve sohbet ederek istişare toplantısında mahalle sakinleri, hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti. Samimi bir hava içinde gerçekleşen toplantıda mahalle sakinleri, AK Parti Merkezefendi ilçe teşkilatına ve belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na birinci ağızdan isteklerini de sıralama imkanı buldu. Gültepeliler organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Burada yaptığı konuşmada Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Halkımızla her daim iç içe olduk. Bundan sonra da öyle olacak. Bu bizim için de Denizlimiz içinde gerekli ve önemli diye görüşünü bildirdi. Katılımcı demokrasi anlamında bu akşam çok önemliydi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.