Akhan Üst Geçidine Şehidin ismi verilecek

DENİZLİ 22.01.2017 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Akhan Üst Geçidine Şehidin ismi verilecek

Denizlili vatandaşlar yapımı devam eden geçide Şehit Doğan Acar ismi verilsin adı altında düzenlediği kampanyaya Başkan Osman Zolan duyarsız kalmadı.

Denizli Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi'nde yapımı devam eden Akhan Yaya Üst Geçidi'ne vatandaşların düzenlediği geçide Şehit Doğan Acar'ın ismi verilsin kampanyası sonucu, harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehit ailesi ile görüştü.   Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar'ı vatandaşlar ve Büyükşehir Belediyesi unutmadı.   Akhan Mahallesi'nde oturan ve hain terör saldırısı sonucu Şırnak'ta şehit olan Doğan Acar, içim kampanya düzenleyen vatandaşların sesine kulak veren Başkan Osman Zolan, şehidin annesinden müsaade almak için ziyarette bulundu. Akhan Mahallesi'nde şehidin evine yakın bölgede yapımı devam eden ve öncesinde Akhan Üst Geçit olarak adlandırılan projenin isminin Şehit Doğan Acar'ın ismi verilmesi için vatandaşlar kampanya başlattı. Bir haber sitesinde konu dillendirilince, durumdan haberdar olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, harekete geçerek şehidin ailesini ziyarete etti. Üst geçide oğlunun adının verilmesi için anneden müsaade istedi. Olumlu cevap alan Zolan, ziyareti ve birlikte çekindikleri ziyaretin fotoğrafını paylaşarak "Şehidimiz Doğan Acar'ın kıymetli annesini ziyaret ederek AKhan Yaya Üst Geçidimize şehidimizin adını vermek için müsaade istedik" ibaresi ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.  
Denizlili vatandaşlar yapımı devam eden geçide Şehit Doğan Acar ismi verilsin adı altında düzenlediği kampanyaya Başkan Osman Zolan duyarsız kalmadı.

Denizli Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi'nde yapımı devam eden Akhan Yaya Üst Geçidi'ne vatandaşların düzenlediği geçide Şehit Doğan Acar'ın ismi verilsin kampanyası sonucu, harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehit ailesi ile görüştü.

 

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar'ı vatandaşlar ve Büyükşehir Belediyesi unutmadı.

 

Akhan Mahallesi'nde oturan ve hain terör saldırısı sonucu Şırnak'ta şehit olan Doğan Acar, içim kampanya düzenleyen vatandaşların sesine kulak veren Başkan Osman Zolan, şehidin annesinden müsaade almak için ziyarette bulundu. Akhan Mahallesi'nde şehidin evine yakın bölgede yapımı devam eden ve öncesinde Akhan Üst Geçit olarak adlandırılan projenin isminin Şehit Doğan Acar'ın ismi verilmesi için vatandaşlar kampanya başlattı. Bir haber sitesinde konu dillendirilince, durumdan haberdar olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, harekete geçerek şehidin ailesini ziyarete etti. Üst geçide oğlunun adının verilmesi için anneden müsaade istedi. Olumlu cevap alan Zolan, ziyareti ve birlikte çekindikleri ziyaretin fotoğrafını paylaşarak "Şehidimiz Doğan Acar'ın kıymetli annesini ziyaret ederek AKhan Yaya Üst Geçidimize şehidimizin adını vermek için müsaade istedik" ibaresi ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.