Akhan Virajında Kaza...

DENİZLİ 29.08.2016 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Akhan Virajında Kaza...

Denizli Pamukkale ilçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre Akhan Mevkiinde Akan virajı olarak bilinen mevkiide kaza meydana geldi. 34 LY 4022 plakalı otomobil ile 20 KD 207 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, Denizli plakalı otomobil yan yatarak araç sürüklendi.Şahin marka bir aracın yaptığı u dönüşünün sebebiyet verdiği kazada, kazaya sebeb olan aracın kaçtığı edinilen bilgiler arasında. Kazanın etkisiyle araca çarpan minübüs devrilerek ağır hasar aldı.  Otomobil ise kaldırıma çarparak durabildi. Kaza sonrasında iki şeritte trafiğe kapatıldı ve ilk belirlemere göre 3 kişinin yaralandı.Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Pamukkale ilçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre Akhan Mevkiinde Akan virajı olarak bilinen mevkiide kaza meydana geldi. 34 LY 4022 plakalı otomobil ile 20 KD 207 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, Denizli plakalı otomobil yan yatarak araç sürüklendi.Şahin marka bir aracın yaptığı u dönüşünün sebebiyet verdiği kazada, kazaya sebeb olan aracın kaçtığı edinilen bilgiler arasında. Kazanın etkisiyle araca çarpan minübüs devrilerek ağır hasar aldı.  Otomobil ise kaldırıma çarparak durabildi. Kaza sonrasında iki şeritte trafiğe kapatıldı ve ilk belirlemere göre 3 kişinin yaralandı.Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.