Antrenörler Toplantıda Buluştu

SPOR 20.11.2018 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Antrenörler Toplantıda Buluştu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenörler yeni sezon projelerini konuştu.  Antrenörlerden Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşımalarını isteyen İl Müdürü İbanoğlu, hedefler doğrultusunda gece gündüz çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen değerlendirme toplantısına Denizli’de aktif faaliyet gösteren tüm branş antrenörleri katıldı. Sezonsal verilerin değerlendirmesiyle başlayan toplantıda yeni dönem projeleri ve yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu.   YETENEK TARAMASI MERKEZ İLÇELERDE DEVAM EDECEK Antrenörler ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinden oluşan 20 kişilik bir ekiple bir aydır ilçelerde gerçekleşen Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, 3 Ocak 2019 tarihine kadar Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde devam edecek.   ANADOLU YILDIZLAR LİGİ YENİDEN Spor Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesi 2018-2019 sezonu uygulama talimatı yayınlandı. Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak gibi hedefler doğrultusunda yapılacak proje için çalışmalara start verildi.   İBANOĞLU “TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA SPORLA ÇÖZÜM BULALIM” Antrenörlere konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşımaları konusunda düşüncelerini paylaştı. Her küçük sporcunun önce antrenörünü örnek aldığını belirten İbanoğlu, hedefler doğrultusunda antrenörlerden yorulmadan gece gündüz çalışmalarını istedi. Teknoloji bağımlılığı konusuna da değinen İbanoğlu, gençleri bu tehlikeden uzaklaştırmak için en etkili yöntemlerden birinin onları sportif ve sanatsal faaliyetlere katmak olduğunu söyleyip antrenörlerden bu konuda duyarlı olmalarını istedi.      

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenörler yeni sezon projelerini konuştu.  Antrenörlerden Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşımalarını isteyen İl Müdürü İbanoğlu, hedefler doğrultusunda gece gündüz çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen değerlendirme toplantısına Denizli’de aktif faaliyet gösteren tüm branş antrenörleri katıldı. Sezonsal verilerin değerlendirmesiyle başlayan toplantıda yeni dönem projeleri ve yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu.

 

YETENEK TARAMASI MERKEZ İLÇELERDE DEVAM EDECEK

Antrenörler ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinden oluşan 20 kişilik bir ekiple bir aydır ilçelerde gerçekleşen Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, 3 Ocak 2019 tarihine kadar Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde devam edecek.

 

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ YENİDEN

Spor Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesi 2018-2019 sezonu uygulama talimatı yayınlandı. Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak gibi hedefler doğrultusunda yapılacak proje için çalışmalara start verildi.

 

İBANOĞLU “TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA SPORLA ÇÖZÜM BULALIM”

Antrenörlere konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşımaları konusunda düşüncelerini paylaştı. Her küçük sporcunun önce antrenörünü örnek aldığını belirten İbanoğlu, hedefler doğrultusunda antrenörlerden yorulmadan gece gündüz çalışmalarını istedi. Teknoloji bağımlılığı konusuna da değinen İbanoğlu, gençleri bu tehlikeden uzaklaştırmak için en etkili yöntemlerden birinin onları sportif ve sanatsal faaliyetlere katmak olduğunu söyleyip antrenörlerden bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.