Asbaşkan Necip İrdem'den futbolculara mangal partisi

SPOR 22.07.2018 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Asbaşkan Necip İrdem'den futbolculara mangal partisi

Denizlispor'un kamp yaptığı Kızılcahamam'daki oteli ziyaret eden Asbaşkan Necip İrdem ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akarsu futbolculara mangal partisi düzenledi.   Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda düzenlenen mangal partisine futbolcuları, teknik heyetimiz ve personeller katıldı.     Yemekte konuşma yapan Asbaşkan Necip İrdem, "Takımımızın bu dönemde ne kadar çok çalıştığını biliyoruz. Buraya gelerek onlara bir nebze moral vermek istedik. Futbolcularımızın daha iyi kaynaşabilmesi ve yorgunluklarını bir nebze atmalarını sağlamak için hep beraber mangal partisi düzenlemeyi uygun gördük. Umarım futbolcularımızın bu yorgunluğu sezon içinde ve sezon sonunda mutluluklara dönüşecektir" dedi.      

Denizlispor'un kamp yaptığı Kızılcahamam'daki oteli ziyaret eden Asbaşkan Necip İrdem ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akarsu futbolculara mangal partisi düzenledi.

 

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda düzenlenen mangal partisine futbolcuları, teknik heyetimiz ve personeller katıldı.

 

 

Yemekte konuşma yapan Asbaşkan Necip İrdem, "Takımımızın bu dönemde ne kadar çok çalıştığını biliyoruz. Buraya gelerek onlara bir nebze moral vermek istedik. Futbolcularımızın daha iyi kaynaşabilmesi ve yorgunluklarını bir nebze atmalarını sağlamak için hep beraber mangal partisi düzenlemeyi uygun gördük. Umarım futbolcularımızın bu yorgunluğu sezon içinde ve sezon sonunda mutluluklara dönüşecektir" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.