Asfaltlanmayan yola vatandaşlardan çözüm!

DENİZLİ 12.09.2018 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Asfaltlanmayan yola vatandaşlardan çözüm!

Merkezefendi İlçesi'nde yeni yerleşim alanlarından olan Şirinköy Mahallesi'nde asfaltlanmayan yolda oluşan toz nedeniyle, vatandaşlar kendilerince önlem aldı. Yollara taş dizerek barikat oluşturan vatandaşlar araçların yavaş geçmesini sağlıyor.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde olan Şirinköy'de yeni yerleşim alanlarında asfaltlanmayan yollarda araç geçişlerinde, özellikle yaz dönemlerinde toz oluşması nedeniyle vatandaşlar kendi imkanları ile korunmaya çalışıyor. Belediye tarafından düzenlenen yol asfaltlanmayınca toprak yoldan geçen araçların kaldırdığı tozlar bölgede bulunan evlere gidiyor. Vatandaşlar düz olan yolda hızlı bir şekilde geçen araçlara engel olabilmek için, yaklaşık 100 metre mesafede kısım kısım oluşturdukları taş barikatlarla araçların yavaş ilerlemesini sağlıyor.     Yol üzerinde çekim yapan bir vatandaş görüntüleri sosyal medyada paylaşınca, ilginç yorumlara neden oldu. Bazı vatandaşlar belediyeyi suçlarken vatandaşlara destek verdi. Bazı vatandaşlar ise vatandaşların yaptığını doğru bulmayarak olası kaza veya yangın esnasında ambulans ve itfaiye araçlarına engel olabileceğini savundu.  

Merkezefendi İlçesi'nde yeni yerleşim alanlarından olan Şirinköy Mahallesi'nde asfaltlanmayan yolda oluşan toz nedeniyle, vatandaşlar kendilerince önlem aldı. Yollara taş dizerek barikat oluşturan vatandaşlar araçların yavaş geçmesini sağlıyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde olan Şirinköy'de yeni yerleşim alanlarında asfaltlanmayan yollarda araç geçişlerinde, özellikle yaz dönemlerinde toz oluşması nedeniyle vatandaşlar kendi imkanları ile korunmaya çalışıyor. Belediye tarafından düzenlenen yol asfaltlanmayınca toprak yoldan geçen araçların kaldırdığı tozlar bölgede bulunan evlere gidiyor. Vatandaşlar düz olan yolda hızlı bir şekilde geçen araçlara engel olabilmek için, yaklaşık 100 metre mesafede kısım kısım oluşturdukları taş barikatlarla araçların yavaş ilerlemesini sağlıyor.

 

 

Yol üzerinde çekim yapan bir vatandaş görüntüleri sosyal medyada paylaşınca, ilginç yorumlara neden oldu. Bazı vatandaşlar belediyeyi suçlarken vatandaşlara destek verdi. Bazı vatandaşlar ise vatandaşların yaptığını doğru bulmayarak olası kaza veya yangın esnasında ambulans ve itfaiye araçlarına engel olabileceğini savundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.