ASKON’da yeni dönem başladı

DENİZLİ 17.10.2018 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

ASKON’da yeni dönem başladı

  Üç dönemdir başkanlık yapan Hakkı Pekdemir, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanlığı görevini Uğur Küçük’e devir etti.   Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Denizli Şubesi, geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Hakkı Pekdemir’in uzun süre başkanlık yaptığı derneğin hizmet binasında gerçekleşen genel kurulda, yapılan seçim sonrasında işadamı Uğur Küçük başkanlığa seçildi. Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyesi iş adamlarının da katıldığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan Hakkı Pekdemir, dernek başkanlığı döneminde yapılan çalışmaları hazurunun bilgisine sundu. Dernek olarak herhangi bir siyasi partiye yakın olmadıklarını ifade eden Pekdemir, “Bizler görev süremiz içinde sadece üyelerimiz için faaliyet gösterdik. Kamu yararına çalışan dernek statüsünde olduğumuz için Denizli’nin menfaatine olarak hizmetlerde söz sahibi olduk imzamızı attık” dedi.   Genel kurulun ardından söz alan yeni başkan Uğur Küçük ise, kendisi ve ekibine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Küçük, “Hakkı Pekdemir başkanımızdan aldığımız bayrağı en süt seviyelere taşımak temel amacımızdır. ASKON olarak bundan sonraki süreçte üye sayımızı artırıp Denizli’ye gerek yatırım ve gerekse de hizmet anlamında önemli katkılar sağlamayı amaçlıyoruz. Denizli’nin yükselen ve büyüyen derneği olmak için çalışacağız” dedi.   İŞTE YENİ LİSTE Uğur Küçük’ün başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı. Bekir Atik, Atilla Oluç, Mehmet Kuzdere, Habip Belkaya, Engin Darbaz, Veli Akın, Murat Şen, Mahmut Tekin, Erol Tuna, Burak Alan, Osman Özpek, Bahadır Demir, Mahmut Culfa, İbrahim Güvenç, Mehmet Demir, Ahmet Özfidan, Bekir Çakır, Uğur Amiroğlu, Fatih Deniz. Yedek yönetim kurulu üyeliklerine: Yunus Togan, Cihan Atabey, Yasin Acar, Yunus Sefa Saluk, Huzeyfe Demir, Mutlu Selduz, Cihat Erdoğan, Deniz Şafak, Uygar Şişman, Recep Karakaş. Denetleme Kurulu üyeliklerine: Hakkı Pekdemir, Birtan Şahan, Adnan Kaya, Hasan Kılınç, Veysel Gühan, Avni Örki Genel merkez delegeliklerine de: Uğur Küçük, Hakkı Pekdemir, İbrahim Güvenç, Bekir Atik, Atilla Oluç, Habib Belkaya, Mehmet Kuzdere, Veli Akın, Mahmut Culfa ve Bekir Çakır seçildi.

 

Üç dönemdir başkanlık yapan Hakkı Pekdemir, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanlığı görevini Uğur Küçük’e devir etti.

 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Denizli Şubesi, geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Hakkı Pekdemir’in uzun süre başkanlık yaptığı derneğin hizmet binasında gerçekleşen genel kurulda, yapılan seçim sonrasında işadamı Uğur Küçük başkanlığa seçildi. Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyesi iş adamlarının da katıldığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan Hakkı Pekdemir, dernek başkanlığı döneminde yapılan çalışmaları hazurunun bilgisine sundu. Dernek olarak herhangi bir siyasi partiye yakın olmadıklarını ifade eden Pekdemir, “Bizler görev süremiz içinde sadece üyelerimiz için faaliyet gösterdik. Kamu yararına çalışan dernek statüsünde olduğumuz için Denizli’nin menfaatine olarak hizmetlerde söz sahibi olduk imzamızı attık” dedi.

 

Genel kurulun ardından söz alan yeni başkan Uğur Küçük ise, kendisi ve ekibine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Küçük, “Hakkı Pekdemir başkanımızdan aldığımız bayrağı en süt seviyelere taşımak temel amacımızdır. ASKON olarak bundan sonraki süreçte üye sayımızı artırıp Denizli’ye gerek yatırım ve gerekse de hizmet anlamında önemli katkılar sağlamayı amaçlıyoruz. Denizli’nin yükselen ve büyüyen derneği olmak için çalışacağız” dedi.

 

İŞTE YENİ LİSTE

Uğur Küçük’ün başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı. Bekir Atik, Atilla Oluç, Mehmet Kuzdere, Habip Belkaya, Engin Darbaz, Veli Akın, Murat Şen, Mahmut Tekin, Erol Tuna, Burak Alan, Osman Özpek, Bahadır Demir, Mahmut Culfa, İbrahim Güvenç, Mehmet Demir, Ahmet Özfidan, Bekir Çakır, Uğur Amiroğlu, Fatih Deniz. Yedek yönetim kurulu üyeliklerine: Yunus Togan, Cihan Atabey, Yasin Acar, Yunus Sefa Saluk, Huzeyfe Demir, Mutlu Selduz, Cihat Erdoğan, Deniz Şafak, Uygar Şişman, Recep Karakaş. Denetleme Kurulu üyeliklerine: Hakkı Pekdemir, Birtan Şahan, Adnan Kaya, Hasan Kılınç, Veysel Gühan, Avni Örki Genel merkez delegeliklerine de: Uğur Küçük, Hakkı Pekdemir, İbrahim Güvenç, Bekir Atik, Atilla Oluç, Habib Belkaya, Mehmet Kuzdere, Veli Akın, Mahmut Culfa ve Bekir Çakır seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.