Atilla; "Ersin Düzen'in basın sözcülüğü görevi devam ediyor"

SPOR 08.12.2016 - 15:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atilla; "Ersin Düzen'in basın sözcülüğü görevi devam ediyor"

denizli haber / denizli 20 haber / Atilla; "Ersin Düzen'in basın sözcülüğü görevi devam ediyor"

Denizlispor yönetiminde  yapılan yeni görevlendirmeler  çerçevesinde  Ersin Düzen’in  görevden alınması ile ilgili haberler doğrultusunda yalanlama değil açıklama yaptı.   Asbaşkan Taner Atilla; Düzen'in işlerinin yoğunluğu ve Denizli'ye gelip gitme sorunu yaşadığından dolayı Basından Sorumlu Asbaşkanlık görevinin tarafına verildiğini belirtti. Atilla, ancak Ersin Düzen'in basın sözcülüğü görevi devam etmektedir dedi.   Taner Atilla yaptığı yazılı açıklamada "06.12.2016 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanlık görevlerimin yanı sıra Basından Sorumlu Asbaşkanlık görevi de tarafıma verilmiştir. Bu nedenle yönetim kurulumuza sonsuz teşekkür ediyorum.   Ancak basın sözcülüğü konusunda herhangi bir değişiklik yoktur. Sayın Ersin Düzen basın sözcüsü olarak görevinin başındadır. Kendisinin işlerinin yoğunluğu ve İstanbul'da ikamet etmesinden dolayı Denizli'deki basınla ilişkiler tarafımca düzenlenecektir" dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Atilla; "Ersin Düzen'in basın sözcülüğü görevi devam ediyor"

Denizlispor yönetiminde  yapılan yeni görevlendirmeler  çerçevesinde  Ersin Düzen’in  görevden alınması ile ilgili haberler doğrultusunda yalanlama değil açıklama yaptı.

 

Asbaşkan Taner Atilla; Düzen'in işlerinin yoğunluğu ve Denizli'ye gelip gitme sorunu yaşadığından dolayı Basından Sorumlu Asbaşkanlık görevinin tarafına verildiğini belirtti. Atilla, ancak Ersin Düzen'in basın sözcülüğü görevi devam etmektedir dedi.

 

Taner Atilla yaptığı yazılı açıklamada "06.12.2016 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanlık görevlerimin yanı sıra Basından Sorumlu Asbaşkanlık görevi de tarafıma verilmiştir. Bu nedenle yönetim kurulumuza sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Ancak basın sözcülüğü konusunda herhangi bir değişiklik yoktur. Sayın Ersin Düzen basın sözcüsü olarak görevinin başındadır. Kendisinin işlerinin yoğunluğu ve İstanbul'da ikamet etmesinden dolayı Denizli'deki basınla ilişkiler tarafımca düzenlenecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.