Averi, AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Aday Adayı oldu...

SİYASET 10.11.2018 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Averi, AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Aday Adayı oldu...

Serinhisarspor’un başarısında önemli bir paya sahip olan Kulüp Başkanı ve İşadamı Şükrü Averi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Serinhisar İlçe Belediye Başkan aday adayı oldu.   Resmi başvurusunu AK Parti Serinhisar İlçe Başkanlığı’na yapan Serinhisarspor Kulüp Başkanı ve İşadamı Şükrü Averi,AK Parti Serinhisar Belediye Başkanlığı için Aday Aday oldu.     AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan’a Serinhisar İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dilekçesini veren Averi “Serinhisarımız için inşallah hayırlı olur.” Dedi.     Geçtiğimiz haftalarda ilçe teşkilatını ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katılan ve istişareler yapan Başkan Averi ilçe teşkilatının sıcak ilgisi ile karşılanmıştı.     Serinhisar sevdalısı bir isim olduğunu ifade eden Serinhisar İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Averi, “Serinhisar için hayata geçireceğimize inandığım önemli projelerimiz var. El ele Serinhisar’ı kalkındıracağız” dedi.  

Serinhisarspor’un başarısında önemli bir paya sahip olan Kulüp Başkanı ve İşadamı Şükrü Averi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Serinhisar İlçe Belediye Başkan aday adayı oldu.

 

Resmi başvurusunu AK Parti Serinhisar İlçe Başkanlığı’na yapan Serinhisarspor Kulüp Başkanı ve İşadamı Şükrü Averi,AK Parti Serinhisar Belediye Başkanlığı için Aday Aday oldu.

 

 

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan’a Serinhisar İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dilekçesini veren Averi “Serinhisarımız için inşallah hayırlı olur.” Dedi.

 

 

Geçtiğimiz haftalarda ilçe teşkilatını ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katılan ve istişareler yapan Başkan Averi ilçe teşkilatının sıcak ilgisi ile karşılanmıştı.

 

 

Serinhisar sevdalısı bir isim olduğunu ifade eden Serinhisar İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Averi, “Serinhisar için hayata geçireceğimize inandığım önemli projelerimiz var. El ele Serinhisar’ı kalkındıracağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.