Badmintonda Genç Raketler Yarıştı

DENİZLİ 19.01.2017 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Badmintonda Genç Raketler Yarıştı

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı Okul Sporları Gençler Kategorisi müsabakaları 18 Ocak 2017’de oynanan yarı final ve final müsabakalar sonunda 140 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Badminton İl Birinciliği karşılaşmalarına, genç kızlarda 65, genç erkeklerde ise 75 sporcu katıldı.   Lütfİ Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nde oynanan müsabakalarda genç raketler şampiyon olmak için yarışırken centilmenliği bırakmadı.  Turnuvada Genç Bayanlar Badminton İl Birinciliği maçlarında Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi, erkeklerde ise Bozkurt Spor Lisesi şampiyon olan okullar oldu. Turnuva sonunda düzenlenen törenle sporculara kupa ve madalyalar verildi. İŞTE SONUÇLAR Genç Kızlar Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi Sarayköy Anadolu Lisesi Beyağaç Çok Programlı Lisesi Lütfü Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Genç Erkekler Bozkurt Spor Lisesi Beyağaç Çok Programlı Lisesi Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Anafartalar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler A Grubu birinciler belli oldu. Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu ve Hasan Güngör Spor Salonlarında 3 gün boyunca süren maçlarda okullar gruptan çıkmak için mücadele etti.  Grup maçlarını birincilikle tamamlayan takımlara yetkililer tarafından sertifikaları verildi. Genç Kızlarda İstanbul, Burdur ve Antalya ekipleri mutlu sona ulaşırken, Genç Erkeklerde ise Antalya, Balıkesir ve Uşak temsilcileri gülen taraf oldu. Bu takımlar yarı finalde yarışmaya hak kazandı.  İŞTE GRUP BİRİNCİLERİ Genç Kızlar İstanbul Kadıköy Lisesi Burdur Spor Lisesi Özel Antalya Nesibe Aydın And. Lisesi Genç Erkekler  Özel Antalya Boğaziçi And. Lisesi Balıkesir Haydar Çavuş Mes. ve Tek. And. Lisesi Uşak Özel Atabey Anadolu Lisesi
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı Okul Sporları Gençler Kategorisi müsabakaları 18 Ocak 2017’de oynanan yarı final ve final müsabakalar sonunda 140 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Badminton İl Birinciliği karşılaşmalarına, genç kızlarda 65, genç erkeklerde ise 75 sporcu katıldı.

 

Lütfİ Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nde oynanan müsabakalarda genç raketler şampiyon olmak için yarışırken centilmenliği bırakmadı. 


Turnuvada Genç Bayanlar Badminton İl Birinciliği maçlarında Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi, erkeklerde ise Bozkurt Spor Lisesi şampiyon olan okullar oldu. Turnuva sonunda düzenlenen törenle sporculara kupa ve madalyalar verildi.


İŞTE SONUÇLAR


Genç Kızlar


Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi


Sarayköy Anadolu Lisesi


Beyağaç Çok Programlı Lisesi


Lütfü Ege Anadolu Öğretmen Lisesi


Genç Erkekler


Bozkurt Spor Lisesi


Beyağaç Çok Programlı Lisesi


Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi


Anafartalar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi


Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler A Grubu birinciler belli oldu. Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu ve Hasan Güngör Spor Salonlarında 3 gün boyunca süren maçlarda okullar gruptan çıkmak için mücadele etti.  Grup maçlarını birincilikle tamamlayan takımlara yetkililer tarafından sertifikaları verildi.


Genç Kızlarda İstanbul, Burdur ve Antalya ekipleri mutlu sona ulaşırken, Genç Erkeklerde ise Antalya, Balıkesir ve Uşak temsilcileri gülen taraf oldu. Bu takımlar yarı finalde yarışmaya hak kazandı. 


İŞTE GRUP BİRİNCİLERİ


Genç Kızlar


İstanbul Kadıköy Lisesi


Burdur Spor Lisesi


Özel Antalya Nesibe Aydın And. Lisesi


Genç Erkekler 


Özel Antalya Boğaziçi And. Lisesi


Balıkesir Haydar Çavuş Mes. ve Tek. And. Lisesi


Uşak Özel Atabey Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.