Bakan Pakdemirli yangının önünü kesmek için 'karşı ateş' talimatı verdi

DENİZLİ 03.09.2020 - 23:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Pakdemirli yangının önünü kesmek için 'karşı ateş' talimatı verdi

Denizli Çardak ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangın tüm çalışmalara rağmen söndürülemedi.  Denizli’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,  devam eden yangının genişlemesini önlemek ve kontrol altına almak için karşı ateş talimatı verdi.   Çardak ilçesine bağlı Hayriye Mahallesinde öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangını, Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen söndürülemedi.  AFAD, UMKE, İHH ve DAG gibi kuruluşlarında destek verdiği yangında 25 hektardan fazla alan zarar gördü. Tüm müdahalelere rağmen kontrol altına alınamayan yangın için Bakan Pakdemirli karşı ateş talimatı verdi.     Yangın bölgesinde bulunan Bakan Pakdemirli, çalışmaları yerinden takip ederken, yangın ile ilgili sosyal medya hesabından bilgi aktardı. Bakan Pakdemirli twitter hesabından “Denizli'deyiz. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor ve yangının genişlemesini önlemek için karşı ateş yöntemi dahil gereken her şeyi yapıyorlar. İlerleyen saatlerde inşallah yangını kontrol altına almış olacağız.” İfadelerine yer verdi.  

Denizli Çardak ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangın tüm çalışmalara rağmen söndürülemedi.  Denizli’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,  devam eden yangının genişlemesini önlemek ve kontrol altına almak için karşı ateş talimatı verdi.

 

Çardak ilçesine bağlı Hayriye Mahallesinde öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangını, Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen söndürülemedi.  AFAD, UMKE, İHH ve DAG gibi kuruluşlarında destek verdiği yangında 25 hektardan fazla alan zarar gördü. Tüm müdahalelere rağmen kontrol altına alınamayan yangın için Bakan Pakdemirli karşı ateş talimatı verdi.

 

 

Yangın bölgesinde bulunan Bakan Pakdemirli, çalışmaları yerinden takip ederken, yangın ile ilgili sosyal medya hesabından bilgi aktardı. Bakan Pakdemirli twitter hesabından “Denizli'deyiz. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor ve yangının genişlemesini önlemek için karşı ateş yöntemi dahil gereken her şeyi yapıyorlar. İlerleyen saatlerde inşallah yangını kontrol altına almış olacağız.” İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.